Sandefjord er et stort steg nærmere eliteserien

Sandefjord gjorde rent bort i andre omgang av kampen mot Strømmen. Romerikslaget måtte se seg slått på hjemmebane i oppgjøret som endte 0-3 til Sandefjord.

Budsjettsprett

Sandefjord slo Strømmen 0-3 på hjemmebane.

Etter en målløs første omgang til begge lag, satte Sandefjord inn støtet i de siste 45 minuttene av kampen mot Strømmen.

82 minutter ut i kampen sparker Erik Mjelde ballen i åpent mål og Sandefjord er i ledelse med 0-1 på Strømmens hjemmebane.

Ti minutter senere er Kjell Rune Sellin på ballen og gir Sandefjord mål nummer to samtidig som vestfoldlaget får straffespark.

Kjell Rune Sellin

I løpet av to minutter sikret Kjell Rune Selling Sandefjords to sist mål i kampen.

Ett minutt etter sitt første mål setter Sellin nok en gang ballen i nettet og Sandefjord er kampens vinner.

Sluttresultatet er tre mål til laget fra hvalfanger byen og null til romerikslaget. Dermed tar Sandefjord med seg tre poeng videre, noe som gjør at laget nærmer seg elisteserien.

Likevel har SF seks poeng de fremdeles må kjempe om siden Grimstad-laget Jerv vant sin kamp mot KFUM Oslo, melder Sandefjords Blad.

Sandefjord kan klare opprykket til eliteserien dersom de får hjemmeseier mot Bryne neste helg.