NRK Meny
Normal

Nøtterøy brannstasjon oppgraderes

Nå skal alle ansatte få et forsvarlig arbeidsmiljø. 2. mars neste år skal de nye lokalene være ferdige.

Restaurerer Nøtterøy brannstasjon

Brannkonstabel Bjørn Næss, beredskapsleder Einar Flogeland, konsulent for byggherren Håvald Waggestad fra Sweco, byggherre og daglig leder i Kirkeveien 222 AS Petter Talleraas og prosjektleder Roger Oscarsen fra Allround Entreprenør AS gleder seg til å ta fatt på jobben.

Foto: ARNT E FOLVIK

– Den «nye» brannstasjon vil bety mye for mannskapene som er på vakt hele døgnet, året rundt. Økt trivsel, HMS ivaretatt, rett og slett en trygg og god arbeidsplass for dem som er i beredskap for innbyggerne, sier beredskapsleder Einar Flogeland i Vestfold interkommunale brannvesen.

I tillegg til at det gamle bygget skal restaureres blir det en helt ny paviljong.

– Her blir det vognhall for utrykningskjøretøy, garderober, trimrom, møterom, fire soverom, kjøkken og oppholdsrom, sier Flogeland.

Gleder seg

– Vi gleder oss til å komme inn i nye lokaler på nyåret, det blir en helt ny arbeidshverdag for oss som jobber på stasjon Nøtterøy, sier brannkonstabel Bjørn Næss som er de ansattes representant.

Det er Kirkeveien 222 AS i samarbeid med Nøtterøy kommune som er byggherre, og VIB leier brannstasjonen av kommunen.

Rehabiliteringen og det nye bygget vil koste 9,5 millioner. Under byggingen vi stasjon Nøtterøy være bemannet døgnet rundt.