NRK Meny
Normal

– Vi går for tre poeng

Lars Bohinen er mer spent på fredagens kamp mellom Start og Mjøndalen, enn Sandefjords kamp mot Odd på søndag.

Lars Bohinen
Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

Også lørdagens kamp mellom Sarpsborg 08 og Tromsø er avgjørende for Bohinen og Sandefjords håp om eliteseriespill neste år. Sandefjord spiller borte mot Odd på søndag.

– Det er et artig scenario for på søndag vet vi hvilket resultat vi trenger, sier Bohinen.

Med tre runder igjen av eliteserien ligger Sandefjord helt på bunn i ligaen med 16 poeng. På plassene over ligger Mjøndalen med 20 poeng, Start med 21 poeng og Tromsø med 23 poeng. Det er fortsatt en teoretisk sjanse for at vestfoldlaget overlever i elitedivisjonen, og Bohinen er offensiv før kampen i Skien.

– Vi ønsker å gå for de tre poengene. For oss er det bare tre poeng som gjelder i de resterende kampene. Vi skal prøve å legge en taktikk som gjør det mulig.

Liker presset

Sandefjordtreneren legger ikke skjul på at han i helgens runde er mest spent på kampen i Kristiansand.

– Vinner Start eller Mjøndalen, så må vi vinne mot Odd.

Blir det uavgjort, så er det "game-on"?

– Det er det i forhold til at vi da ikke vinne mot Odd, men vi kan heller ikke tape. Men vi har kniven på strupen uansett. Dessuten er det litt moro at vi spiller kamper som betyr noe. Jeg liker at det er press på både prestasjoner og resultat.

Om søndagens motstander er Bohinen klar.

– I prinsippet er det et lag som er bedre enn oss på alle punkter, men det er sånn i fotball at det ikke dermed er sagt at de vinner.