NRK Meny
Normal

Lærer bet politiet i armen

Kvinnen som jobber som lærer i Tønsberg, forsøkte også å bite to andre politibetjenter da hun ble pågrepet for ordensforstyrrelse.

Det var i sommer at den 29 år gamle kvinnen fra Tønsberg festet om bord i en båt i Stavern.

Hun var i en annen båt da politiet fikk beskjed om at hun ikke var ønsket der, og bedt om å få henne bort.

Hun nektet å oppgi navnet sitt og spyttet mot en annen båt langs brygga da politiet kom til stedet. De ba henne om å forlate Stavern sentrum og ikke komme tilbake denne kvelden.

29-åringen svarte med å «vise fingeren» til dem.

De tok da tak i henne for å sette henne inn i politibilen, men fikk imidlertid et annet oppdrag og lot henne gå etter at de igjen ba henne forlate sentrum.

Fikk en ny sjanse

Da patruljen var ferdige med det andre oppdraget, møtte de kvinnen igjen, på vei inn mot sentrum. De bestemte seg for å pågripe henne.

Hun forsøkte å komme seg ut av politibilen og bet politibetjenten som skulle stoppe henne, i underarmen.

En annen politipatrulje kom for å kjøre henne til arresten. De måtte innom legevakten for en kontroll først. På vei dit tok hun frem telefonen sin og da en av politibetjentene skulle ta denne fra henne, forsøkte hun å bite igjen, men han fikk skjøvet henne unna.

På legevakten ble hun imidlertid roligere og ba om unnskyldning for det som hadde skjedd. Politiet bestemte seg da for at hun kunne kjøres hjem likevel, men da de var innom Stavern for å hente tingene hennes, forsøkte hun å gå.

Da en tredje politibetjent skulle stanse henne, forsøkte hun å bite ham også. Hun ble pågrepet igjen, og kjørt til arresten i Tønsberg.

Må i fengsel

29-åringen ble siktet og etter hvert tiltalt for det hun hadde gjort, og erkjente seg skyldig da rettssaken mot henne startet i Larvik tingrett tidligere denne måneden.

Kvinnen sa i retten at hun var lei seg for det hun hadde gjort.

Hun ble dømt til 18 dagers fengsel.