Kurtovic scoret mål nummer 30 000

Kampen i Larvik var avgjort før den i det hele tatt kom skikkelig i gang. Den store spenningen var hvem som skulle score jubileumsmålet.

Amanda Kurtovic

Amanda Kurtovic scoret Larvik håndballklubbs mål nummer 30 000 i 41–13 seieren over Rælingen.

Larvik håndballklubb gikk kraftig til verks mot Rælingen da de møttes i eliteseriens syvende runde onsdag kveld.

Allerede etter syv minutter leder hjemmelaget 7–0. Og nettopp 7-0-målet var helt spesielt.

Det var nemlig klubbens mål nummer 30 000 siden de ble stiftet i 1990.

Det var Amanda Kurtovic som fikk æren da hun satte inn ett av sine syv mål fra høyrekanten.

Til pause leder vestfoldingene hele 20-3, og de satte ikke på håndbrekket i andre omgang heller.

Larvik scora nemlig 21 mål i løpet av de siste 30 minuttene, anført av Jenny Græsholt som ble kampens toppscorer med 10 mål.

Kampen endte med utklassingssifrene 41–13.