NRK Meny
Normal

Historisk Riegelhuth i Larvik-seier

Linn Kristin Riegelhuth Koren scoret 12 og ble den
første til å passere 500 mål for Larvik i håndballens mesterliga lørdag.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Linn-Kristin Riegelhuth Koren satte rekord lørdag.

Foto: ATTILA KISBENEDEK / Afp

Kroatiske Podravka Vegeta ble slått 34-18. Landslagsvingen sto med 496 mesterligamål for klubben før årets første gruppespillkamp. Der puttet hun 12 nye og ble fortjent kåret til kampens beste.

– En perfekt start

Kroatene ble aldri noen målestokk for laget som tapte mesterligafinalen for ungarske Gyor sist sesong.

– En perfekt start for oss på hjemmebane. Vi fikk to poeng og mange plussmål. I mesterligaen teller alle mål. I dag var vi gode fra første øyeblikk, selv om ikke alt klaffet for oss, sa Riegelhuth Koren til TV 2.

Larviks trener Ole Gustav Gjekstad mener at laget skal være godt fornøyd med det det presterte, selv om han ikke var like fornøyd med alt.

Lillesøster Løke debuterte

LHK-spiller Lise Løke fikk sin mesterligadebut i kampen. Drømmen er å møte storesøster Heidi Løke, som spiller for ungarske Györ, i mesterligafinalen.

– Jeg vil knuse Heidi og hun vil knuse meg, så hvis vi møter hverandre hadde det vært kjempeartig, sa Løke til NRK.no før lørdagens mesterligakamp.

Løke stod for to av LHKs mål i kampen mot Podravka.

Larvikspiller Lise Løke fikk sin debut i mesterligaen lørdag. Den store drømmen er å slå storesøster Heidi Løke i finalen.

Lise Løkes drøm er å møte storesøster Heidi Løke i mesterligafinalen.

– Noe helt annet mot Vardar

– Totalt sett var dette bra, men til tider var vi litt uvenner med ballen. Podravka var omtrent så gode som jeg trodde, men det blir noe helt annet mot Vardar i Skopje fredag. Da må vi være mer skjerpet, mente Gjekstad.

Cecilie Leganger voktet Larviks mål i 1. omgang.

Alma Hasanic fikk stå de siste 30 minuttene.