NRK Meny
Normal

FrP medlemmer overkjørt

Aktivt utmeldte FrP medlemmer blir overkjørt av sentralstyret.

Sentralstyret i FrP avslår anken fra de aktivt utmeldte medlemmene av Tjøme FrP.

Det kommer frem i en pressemelding.

Dermed er Roar Jonassen og Vibeke Andersen definitivt ute av partiet.

-Lokallaget ødelegger

Generalsekretær i FrP, Geir Almåsvold Mo, sier deler av FrP sitt lokallag på Tjøme har ødelagt for Per Hotvedt Nielsen sitt arbeid.

- Det har vært en særdeles uheldig situasjon på Tjøme nå over lengre tid. Per Hotvedt Nielsen har gjort en fantastisk innsats for å snu dette, også har altså lokallaget greid gjennom intern uro å svekke dette. 

Dermed har sentralstyret kommet frem til at de tar Per Hotvedt Nielsen sin side i saken. Vedtaket i Vestfold FrP som sa at Jonassen og Andersen skulle meldes ut av partiet er dermed endelig.

-Forkastelig framgangsmåte

Styremedlem og studieleder i Tjøme FrP, Rita Sundseth Eriksen, syns det er rart hvordan sentralstyret allerede kan ha avslått denne anken når det ikke er sentralstyremøte før på mandag. Hun tror manuset har ligget klart på forhånd.

- Dette begynner å ligne en parodi, synes jeg. Her avslår de anken fra Roar Jonassen og Vibeke Andersen. Sentralstyret har møte på mandag, mens anken ble sendt inn på torsdag. Det er helt forkastelig at de allerede kan avslå denne anken. Her bør man se på lovligheten i dette, sier Sundseth Eriksen.