Seks skutt i Baltimore

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Seks personer skal være skutt, deriblant en politimann, etter bråk utenfor en nattklubb i sentrum av Baltimore.

Polititalsmann Anthony Guglielmi i Baltimore i den amerikanske delstaten Maryland - ikke langt fra hovedstaden Washington DC - opplyser at en 33 år gammel politimann er drept i skytingen.

Også en annen mann er drept, mens fire andre skal være såret. En av de sårede er også politimann, mens de tre andre er kvinner, melder nyhetsbyrået AP. Guglielmi har ingen informasjon om tilstanden til de sårede.

Ukjent om andre enn politiet skjøt

Guglielmi forteller at politiet ble tilkalt etter meldinger om et stort slagsmål, og at de første betjentene som kom til stedet tilkalte forsterkninger.

Noen av politibetjentene skal ha avfyrt våpnene sine, og det er satt i gang etterforskning for å finne ut om det var noen andre som skjøt.

Polititalsmannen opplyser at det ikke er foretatt noen arrestasjoner, men at et titalls mennesker er tatt inn til avhør.

Politiet sier at hendelsen ikke skal være relatert til massakren i Tucson lørdag, der kongresskvinnen Gabrielle Giffords ble skutt i hodet og seks andre ble drept.

SISTE NYTT

Siste nytt

Fortsatt stor fare for regjeringskrise i Sverige

Sveriges statsminister Stefan Löfven sier det nå skal forhandles om prisfastsetning på nye utleieleiligheter. Ikke nok, sier Vänsterpartiets leder, som sier partiet kommer til å stemme mot regjeringen i Riksdagen mandag.