Her går det kaldt nedover ryggen på Merkel

En uheldig kelner hadde tidenes verste dag på jobb, da Tysklands forbundskansler Angela Merkel fikk «servert» fem glass med øl i bakhodet.

Video Merkel får øl i bakhodet

Tysklands forbundskansler Angela Merkel får fem øl i bakhodet, «servert» av en uheldig kelner.

En amatørvideo som har blitt publisert verden over viser hvordan kelneren, foreløpig bare kjent som Martin D., klarer å velte et brett med fem fulle ølglass i bakhodet på Tysklands mektigste person.

Situasjonen, som ikke kan beskrives som annet enn klønete, oppstår i det kelneren skal servere Merkel et ølglass på korrekt manér, over hennes høyre skulder.

Deretter mister han kontrollen på brettet, fordi armen hans skal ha blitt dyttet.

Merkel satt i et lite skrik i det ølet traff henne i bakhodet, melder britiske Telegraph.

Den pinlig berørte kelneren ble senere intervjuet av tyske Bild, i et intervju som har fått navnet «Jeg helte øl i nakken på kansleren». Der beskriver tyskeren hendelsen som «det pinligste øyeblikket i hans liv».

– Jeg ble dyttet bakfra, og prøvde å ta tak i ølglassene, men det var for sent. Jeg ropte «scheisse» (tysk skjellsord, journ. anm.) skikkelig høyt, sier Martin D.

Merkel skal ha tatt hendelsen, som skjedde under et politisk arrangement i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, med stor ro.

– Men hun snudde seg rundt, gliste til meg, og til tross for at hun var våt gikk hun til talerstolen like etter, sier den uheldige kelneren.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt