Hopp til innhold

– Både jeg og Trump har drage-energi

Ett drøyt år etter at den selvutnevnte Trump-tilhengeren Kanye West tilsynelatende tok avstand fra presidenten, gikk han i dag ut med en støtteerklæring på Twitter.

Donald Trump, Kanye West

MIN BROR: Kanye West uttrykker i en rekke meldinger på Twitter i kveld støtte til president Donald Trump.

Foto: Seth Wenig / AP

Den amerikanske hip-hop-artisten kunngjorde etter presidentvalget i 2016 at han ville ha stemt på Donald Trump dersom han hadde stemt.

Kunngjøringen kom under en konsert i San Jose i California og West ble møtt med pipekonsert fra fansen.

Senere samme høst besøkte West den påtroppende presidenten i Trump Tower i New York, hvor Trump erklærte at de var gode venner og at de hadde diskutert «livet».

Rapperen viste seg første gang etter sammenbruddet.

SE VIDEO: I desember 2016 besøkte Kanye West Donald Trump i New York.

Rapperen hadde også hyllet Trump i en rekke meldinger på Twitter, men kort tid etter presidentinnsettelsen slettet artisten alle rosende meldinger.

En av grunnene skal ha vært at West reagerte på presidentens ordre om å innføre innreiseforbud for innbyggere fra sju muslimske land.

– Han er min bror

I dag har derimot West i en rekke twittermeldinger uttrykt delvis støtte til presidenten.

– Du trenger ikke være enig med Trump, men mobben kan ikke få meg til å ikke elske ham. Vi har begge drage-energi. Han er min bror. Jeg elsker alle. Jeg er ikke enig i alt han gjør. Det er det som gjør oss til individer. Vi har rett til selvstendige tanker, skriver West i ett av innleggene.

Laster Twitter-innhold

Donald Trump har åpenbart fått med seg meldingene fra West og har delt den videre med sine følgere.

– Takk, Kanye. Veldig kult, tvitrer Trump.

Laster Twitter-innhold

Vil bli president

Kanye West har også publisert et bilde av en signert «Make America great again»-caps, men bedyrer i en senere tweet at han ikke er fullblods Trump-supporter.

Laster Twitter-innhold

– Kona mi ringte nettopp og ba meg gjøre det klart for alle. Jeg er ikke enig i alt Trump gjør. Jeg er ikke 100 prosent enig med andre enn meg selv, skriver West.

West har også tidligere annonsert at han kommer til å stille som presidentkandidat i 2020.