NRK Meny
Normal

Flypassasjerer kastet rundt etter voldsom turbulens

Det brøt ut fullstendig kaos da et Aeroflot-fly på vei fra Moskva til Bangkok fløy inn i et område med mye turbulens. 27 passasjerer ble skadd. Mange fikk bruddskader.

Mange skadet i turbulens mellom Moskva og Bangkok

Minst 27 personer ble skadd da et Aeroflot-fly fra Moskva havnet i alvorlig turbulens under en flyving til Bangkok mandag, opplyser det russiske flyselskapet.

Kaoset ble filmet av en av passasjerene om bord i flyet, og man kan tydelig se skadde passasjerer liggende overalt i flyet.

I en kommentar til videoen, som er lagt ut på Instagram, Evgenia Zibrova at de ble truffet av turbulens en time før landing.

Det førte til beinbrudd, indre og ytre blødninger. Mange passasjerer fra den bakre delen av flyet har brukket nesen, og flere har antagelig brukket ryggen, skriver hun i en kommentar som er gjengitt av blant andre Daily Mail.

Tre av de skadde er babyer. En kilde sier til avisen at babyene ble kastet ut av armene på mødrene sine da de ble truffet av den kraftige turbulensen.

De skadde har fått mange brudd. Det er russere og utlendinger blant dem, sier Vladimir Sosnov fra den russiske ambassaden i Bangkok til Tass.

Skjedde brått

Flere av de skadde skal ha gått rundt i midtgangen da de møtte på turbulensen. De skadde er nå innlagt på et sykehus i Bangkok.

Visesjefen på det russiske konsulat i Thailand, Vladimir Sosnov, sier at det var både russiske og utenlandske statsborgere blant de skadde.

Visstnok skal de som er skadd, ikke ha brukt setebelte, sier han.

Boeing 777-flyet var full av turister på vei til Thailand. Ifølge en kilde Interfax har snakket med, var det ikke gitt ordre om at man måtte feste setebeltene før flyet fløy inn i det turbulente området.

– Flyet ristet i flere hundre meter, og enkelte av passasjerene ble kastet rundt mellom setene i flyet, sier han til nyhetsbyrået.

Laster Twitter-innhold
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt