NRK Meny
Normal

Britisk drapsmann hadde 6 lovlige skytevåpen

Det britiske politiet undersøker nå hvorfor mannen som skjøt og drepte tre personer og seg selv, hadde våpenlisens for seks skytevåpen.

Drap i Durham, England

DURHAM: Alle de fire som ble funnet drept i dette huset, kjente hverandre eller var i slekt.

Foto: Owen Humphreys / Ap

42-åringen drepte sin partner og to andre kvinner før han til slutt rettet våpenet mot seg selv i Durham i England. De drepte ble funnet inne i et hus i Horden på søndag. Alle kjente hverandre eller var i slekt, ifølge politiet.

Ifølge BBC er spørsmålet hvorfor drapsmannen hadde lisens for seks skytevåpen, til tross for at 42-åringene hadde truet med å bruke våpnene på seg selv for tre år siden.

Drapsmannen var tidligere medlem av en skyteklubb.

Kjent av politiet fra tidligere

Ifølge politiet har de foreløpig ikke kunnet si noe om det var noen av de registrerte skytevåpnene som ble brukt til å ta livet av de fire personene som feiret nyttårsaften sammen.

Siden i går har det også kommet frem at politiet ved et tidligere tilfelle har hatt kontakt med personene som bodde på adressen hvor de fire ble funnet drept, men dette skal kun ha vært for mindre forhold.

Politioverbetjent Paul Goundry beskriver hendelsen som «tragisk,» og legger til at deres tanker og medfølelse går til etterlatte venner og familie.

Drap i Horden, England

Rettsmedisinere undersøker åstedet. De fire ble funnet i ulike rom i dette huset.

Foto: Owen Humphreys / Ap
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt