Hopp til innhold

Donald Trump: – James Comey er en tyster og løgner

Det hagler med twittermeldinger fra Donald Trump etter at den sparka FBI-sjefen James Comey røper en rekke detaljer om Trump i selvbiografien som kommer på tirsdag.

Donald trump og comey

IRRITERT: En tydelig irritert Donald Trump uttrykte igjen sin frustrasjon på Twitter i dag.

Foto: AP

– Nesten alle i Washington trodde at han (Comey) skulle bli sparket for den forferdelige jobben han gjorde, inntil han faktisk ble sparket, lyder den første twitter-posten til Donald Trump.

Laster Twitter-innhold

Reaksjonene kommer etter at FBI-sjefen i sin selvbiografi blant annet røper intime detaljer om samtaler han skal ha hatt med president Donald Trump om en episode på et hotellrom i Moskva.

Videre i Twitter-posten skriver Donald Trump:

– Han (Comey) har lekket sensitiv informasjon, for det må han straffeforfølges. Han løy til kongressen under ed.

Kaller Comey en «slimeball»

Donald Trump fortsetter å uttrykke sin frustrasjon overfor Comey.

– Han er en løgnaktig sleiping, det har tiden vist. En forferdelig direktør for FBI. Hans håndtering av Hillary Clinton-saken, og hendelsene rundt den, vil gå inn i historien som en av de verst utførte jobbene.

Laster Twitter-innhold

Trump uttrykker til slutt en stor glede over at han var den som sparket Comey.

Hotell, prostituerte, og urin

En av episodene i boka som kommer ut tirsdag, handler om en kontroversiell rapport som ble bestilt av Clinton-kampanjen. Der skal det ha blitt hevdet at Trump ble filmet av russisk etterretning mens han hadde besøk av en prostituert på hotellrommet i 2013.

Rapporten hevder at kvinnen urinerte i senga på hotellrommet, som også har blitt brukt av Barack og Michelle Obama.

Ifølge James Comey diskuterte Trump rapporten med han flere ganger.

– Tror du jeg er en fyr som trenger tjenester de prostituerte tilbyr, skal Trump ha sagt til Comey.

Comey skriver at Trump ba FBI om å etterforske påstandene, for å bevise at de ikke var sanne. Den amerikanske presidenten skal også ha brukt ulike forklaringer for å overbevise Comey, ifølge Washington Post.

– Jeg har fobi mot bakterier, det er ingen sjanse for at jeg vil la folk urinere på hverandre rundt meg, skal Trump ha sagt, ifølge Comey.

SISTE NYTT

Siste nytt

Minst 38 drept i masseskyting i Thailand

Minst 38 mennesker er skutt og drept nordøst i Thailand, opplyser en talsperson for politiet ifølge Reuters. Skytingen var mot en barnehage.