Død tenåring hadde falt fra fly

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En 16-åring som ble funnet død i Boston i USA i midten av november, falt trolig fra et fly som gikk inn for landing.

Det opplyser en talsmann for myndighetene, ifølge nettstedet Boston.com . 16-åringen ble funnet ille tilredt i et velstående boligområde som ligger under innflygingsruta til Logan flyplass.

- Vi regner det som mer enn 50 prosent sannsynlig at han falt fra et fly. Trolig har ungdommen klart å komme seg ut på rullebanen i hjembyen Charlotte, North Carolina og gjemt seg i den ene hjulbrønnen på et fly, sier statsadvokat William R. Keating.

Politiet har undersøkt to fly som kom til Boston fra Charlotte denne dagen, og fant gutten hånd- og fingeravtrykk i hjulbrønnen på et av flyene. Keating sa på en pressekonferanse i dag at skadene den døde hadde, stemmer med at han har falt fra en stor høyde.

Saken har vært etterforsket grundig siden liket ble funnet. Blant annet har det vært spekulert i om det hadde skjedde et grufullt drap. Nå er etterforskningen avsluttet.

Det er ukjent hvorfor 16-åringen skulle til Boston, og hvorfor han valgte å gjemme seg i hjulbrønnen. At gutten klarte komme seg ut på flystripa i Charlotte er er alvorlig sikkerhetsbrudd, som trolig vil få følger for de ansvarlige.

SISTE NYTT

Siste nytt