Hopp til innhold

Bernie med strikkevotter tar av på nettet

Under Biden-innsettelsen satt Bernie Sanders for seg selv. Han satt godt innpakket på en klappstol, med solide votter. Nå går bildet sin seiersgang på sosiale medier.

Bernie Sanders under innsettelsen

ENSOM MAJESTET: Selv om Bernie Sanders brukte munnbind, mener mange internettbrukere at han så streng ut.

Foto: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Det er ikke første gang Sanders bidrar til at meme-makerne på nettet lar tastaturet gå varmt. Et bilde av Bernie (med den samme jakken) har allerede blitt flittig brukt.

Laster Twitter-innhold

Mange har latt seg inspirere av både Lady Gaga og Michelle Obama etter dagens seremoni, men Bernie Sanders vinner meme-kampen, skriver nyhetsnettstedet NPR.

Laster Twitter-innhold

Og fra et innlegg om offentlige helsetjenester for alle, som har vært ett av hovedkravene til Bernie Sanders, var det andre som tok fatt i kulda og den isende vinden i Washington.

Laster Twitter-innhold

Det var ikke så rart at Sanders pakket seg godt inn i vindjakke og kjempestore votter. Han er valgt som senator fra staten Vermont, nordøst i USA der de vet hvordan harde vintre skal håndteres.

Dessuten er han 79 år og i risikogruppen for koronasmitte, så det er forståelig at han vil holde seg varm og passe på helsen.

De håndstrikkede vottene hans er for øvrig en to år gammel gave fra en velger.

Laster Twitter-innhold

Sanders er ikke uvant med å bli brukt i memer, altså sammensatte bilder med tekst, laget for å være morsomme og som spres raskt på nettet.

Laster Twitter-innhold

Til og med Forsvarsmuseet her hjemme har bidratt i meme-kreativiteten på Twitter

Laster Twitter-innhold

Og noen lager sin helt egen versjon inspirert av det opprinnelige byråbildet fra Bidens innsettelsesseremoni.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT

Siste nytt