SE DIREKTE: Bøssebæring – minutt for minutt

100.000 bøssebærere landet over går nå fra dør til dør for å samle inn penger til inntekt for Røde Kors. Christian Strand bærer bøsse i Oslo og kan du være med på turen!

Bøsse minutt for minutt

I dag kan du følge Christian Strand og Mihajlo Samardzic når de tar med et kamerateam for å samle inn penger til TV-aksjonen.

TV-aksjonen blir gjerne kalt verdens største dugnad, og det er takket være alle som stiller opp for å gi alle Norges husstander mulighet til å støtte årets sak.

Christian Strand, programleder i Forbrukerinspektørene, samler inn penger på Stovner i Oslo. Han går sammen med Mihajlo Samardzic.

– Det blir veldig gøy, sier Strand.

I et rekkehus åpnet Kjell døren. Kjell opplyste at han har tatt det med ro denne lørdagen, før han puttet penger i bøssa.

– Innsamlingsdugnad er bra. Jeg håper mest mulig av pengene kommer frem dit det er behov, sier han.

Alt kan skje

Selv om han gleder seg til turen, påpeker han at det følger en viss risiko når man sender direkte.

– Planen er at jeg og en jente fra nærområdet skal banke på folks dører på Stovner og spørre om de har lyst til å støtte årets TV-aksjon. Kanskje møter vi noen som selger vafler til inntekt for aksjonen, eller kanskje jeg slipper inn hos noen som vil fortelle hvorfor de ønsker å støtte årets aksjon. Men vi sender direkte og alt kan skje!, sier han.

Med seg har Strand to kameraer som sender turen direkte på NRK.no og TV-aksjonen.no fra kl 16.00.

Bøssebæring minutt for minutt

Christian Strand er bøssebærer på Stovner i Oslo. Her har han sluppet inn hos en av husstandene for en liten prat.

Foto: Andreas Sommerseth / NRK

Sendingen starter søndag 23. oktober klokka 16.00 og vil vare i to timer..