NRK Meny
Normal

Student i Trondheim våknet inne i container

En student i Trondheim skjønte ikke mye da han våknet opp lørdag morgen. Han visste ikke hvor han var, men ringte politiet for å få hjelp.

Laster kart, vennligst vent...

I en container ved Studentersamfundet i Trondheim våknet lørdag morgen en ganske så forvirret mann.

– Vi fikk en telefon fra en ganske fortvila fyr som ikke ante hvor han var eller hva som hadde skjedd, sier operasjonsleder hos politiet i Sør-Trøndelag, Ebbe Kimo.

Fant ham via GPS

En student fra Trondheim hadde nemlig våknet opp, etter det man må anta var en fuktig fest kvelden før, i en lukket container.

– Han skjønte vel så mye som at han ver i en container, men hvor han var og hvordan han hadde havnet der, visste han ikke, sier Kimo.

Vedkommende som ringte politiet hadde GPS på mobilen, og slik tok det ikke lang tid før politiet kom til stedet hvor studenten var "fanget".

– Containeren var ikke låst, men den var umulig å få åpna fra innsida. Dermed var det vanskelig å komme seg ut, sier Kimo.

– Kunne gått ille

Studenten var i god form, men begynte å bli kald. Han hadde ikke pådratt seg noen fysiske skader.

Operasjonslederen sier man kan se humoristisk på hendelsen nå i ettertid, men det er ingen selvfølge at slike stunt går bra.

– Det er kaldt om natta og i verste fall så hadde dette gått ille. Jeg regner med at de som eventuelt hjalp ham inne i containeren heller ikke var edru, men dette er ikke noe politiet oppfordrer folk til å gjøre, sier han til NRK.

Laster Twitter-innhold

Video fra Trøndelag

Se vår "timelapse" av juliværet i Trøndelag
I over 80 år har Hugos tivoli fra Levanger holdt på. I sommer har en 25-åring overtatt som leder i familiebedriften.