NRK Meny
Normal

Tre skadd i alvorlig trafikkulykke i Meråker

Tre personer er skadd i en ulykke på E14, like ved Meraker Brug i Meråker sentrum.

Trafikkulykke

Det kraftige sammenstøtet skjedde i sentrum av Meråker. Den ene bilen skal ha holdt stor fart før sammenstøtet og kommet over i feil kjørebane.

Foto: Terje Næss / NRK

Ulykken skjedde like før klokka 20.30 lørdag kveld.

En person er kritisk skadet etter en trafikkulykke på E14 i Meråker i Nord-Trøndelag. Det opplyser St. Olavs Hospital i Trondheim til NRK. To andre personer er lettere skadet. Alle tre får nå behandling på sykehuset.

De to involverte bilene er totalvraket.

Politiet opplyste først at tre biler var involvert, men to biler har vært innblanda i sjølve kollisjonen. En tredje bil ble truffet av bensintanken som løsna fra en av de andre bilene under sammenstøtet.

Personene i den tredje bilen skal ikke ha blitt påført skade. Det er redusert framkommelighet på stedet lørdag kveld, som følge av arbeidet til nødetatene.

Trafikkulykke

De to involverte bilene er totalvraket.

Foto: Terje Næss / NRK

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.