Innbruddstyv kjørte seg fast i snøen

To av de fire bilene, som ble meldt stjålet i Trondheim lørdag formiddag, er nå funnet. Den første bilen hadde tyvene kjørt seg fast i ei snøfonn på Moholt, nå har politiet også funnet en Audi Q7.

Innbruddstyv kjørte seg fast

Hit, men ikke lenger. Det ble bråstopp for biltyven da han kjørte seg inn i ei snøfonn på Moholt i Trondheim.

Foto: Henrik Sundgaard

Det var tips fra publikum som førte til at politiet fant bil nummer to av de fire bilene som er meldt savnet i Trondheim.

Politiet leter fortsatt etter gjerningsmennene.

Kan ha en sammenheng

Lørdag formiddag ble fire biler meldt stjålet i Trondheim. Innbruddstyver har brutt seg inn hos et firma på Nardo og hos en bilforhandler på Sorgenfri.

Porten inn til bilforhandleren på Sorgenfri i Trondheim er fullstendig smadra, og det kan nesten se ut som at bilene har kjørt rett igjennom porten.

Innbruddet ble oppdaga rundt klokka 11.30 lørdag formiddag, og det dreier seg om en Audi A6 og en Audi Q7. Et par timer tidligere ble det meldt om innbrudd ved et firma på Nardo.

To personer brøt seg inn og stakk av med to Mercedeser – en svart og en brun/beige – med registreringsnummer AR78325 og VF59285. Det er den svarte Mercedesen som nå er funnet på Moholt.

– Vi vet ennå ikke om disse to tyveriene har en sammenheng, men vi utelukker det ikke, sier Volden.

Brekk på Sorgenfri

Ingen mistenkte etter at fire biler er meldt stjålet i Trondheim i løpet av lørdag formiddag.

Foto: Henrik Sundgaard

Leter med hundepatruljer

Politiet vet ennå ikke når bilene hos bilforhandleren på Sorgenfri forsvant. Der har det ikke vært folk i løpet av julehelga, så innbruddet kan ha skjedd i perioden fra firmaet stengte til jul og fram til i dag.

– Men vi vet at bilene på Nardo ble stjålet i dag. Der gikk alarmen mens tyvene var på ferde, forteller Volden.

Politiet har ennå ingen mistenkte i noen av de to innbruddssakene, men leter nå med hundepatruljer rundt stedet der Mercedesen ble funnet. De er dessuten veldig interessert i tips fra publikum.

– Vi etterforsker nå for fullt, i tillegg håper vi at overvåkningskameraene har fanget opp noe, sier Volden.