Hopp til innhold

Se nazizombier jakte på OL-formen

Det er ikke bare OL-heltene som forbereder seg. Nazizombier fra Finnmark har også lagt seg i hardtrening.

Død snø 2

Nazizombier fra Finnmark har benyttet skiløpa til hardtrening, og vil gjerne rekke OL i Sottsji. Heldigvis har Russiske myndigheter garantert for sikkerheten under vinter-OL.

Foto: skjermdump

Filmen Død Snø ga Alta-regissør Tommy Wirkola Hollywood-kontrakt. Fredag i neste uke har oppfølgeren premiere. Men allerede denne uken gjør de seg klare. Og det med en oppladning som minner om det som foregår i Sotsji.

Filmen Død Snø 2 har allerede blitt vist på den prestisjetunge filmfestivalen Sundance i USA. Da lettet regissør Wirkola litt på sløret.

– Filmen begynner akkurat der den forrige slutter. Vår helt Martin har satt seg inn i bilen, han tror han har kommet seg unna, så finner han en mynt på gulvet som tilhørte nazistene, forteller Wirkola. Da skjønner han at det ikke er ferdig helt ennå. I det han skjønner det, blir ruta slått inn av hovedzombien Herzog. Det blir det en krakilsk kamp i bilen først, før han klarer å kjøre avgårde.

– Så kommer en lang actionsekvens der Herzog henger på bilen og de sloss mens de kjører. Det hele ender med et spektakulært trailerkrasj lenger ned i veien, sa Wirkola til NRK tidligere i år.

Død Snø 2 har førpremiere i Wirkolas hjemby Alta allerede torsdag i neste uke, mens resten av landet får anledningen dagen etter.

NRK anbefaler

Flere nyheter fra Troms og Finnmark

Knuste-terneegg-Finnsnes

Rundt 30 terneegg knust i Senja: – En dyretragedie

Styringspartiene i Tromsø

Styringspartiene er enige om kuttliste i Tromsø kommune

PCI-senteret i Bodø.

Lydlogger avslører «krangel» om hjertepasienter i Nord-Norge

Tommy Olsen

Tommy i Tromsø hjelper båtflyktninger i Middelhavet: Nå vil Hellas ha han internasjonalt etterlyst