Hopp til innhold

Oscar-nominert skuespiller klar for Wirkola-film

Jeremy Renner spiller sammen med Noomi «Lisbeth Salander» Rapace i Tommy Wirkolas Hollywood-debut, «Hansel and Gretel: Witch Hunters».

Jeremy Renner i filmen The Hurt Locker

Jeremy Renner i filmen «The Hurt Locker» fra 2009 som omhandler Irak-krigen. Renner ble nominert til Oscar for beste hovedrolle i filmen.

Foto: Jonathan Olley / Scanpix/AP

– Jeg likte «Død snø» og liker den innstillingen som skandinaviske regissører ser ut til å ha til kombinasjonen av skrekk og humor. Jeg tror «Hansel og Gretel» kommer til å bli fantastisk. Wirkola er en smart fyr, det skal bli gøy å jobbe med ham, sier Jeremy Renner til Aftonbladet .

Renner ble Oscar-nominert for sin rolle i «The Hurt Locker» (2009) og skal spille i den neste Mission Impossible-filmen sammen med bl.a. Tom Cruise.

«Lisbeth Salander» på rollelista

Også den svenske skuespilleren Noomi Rapace er tiltenkt en rolle i filmen.

Rapace er spesielt kjent for rollen som Lisbeth Salander i i Stieg Larssons Millennium-trilogi.

Filmen «Hansel and Gretel: Witch Hunters» er en grøsserkomedie og handler om hvordan det går med eventyrfigurene Hans og Grethe som voksne. Duoen Renner/Rapace skal spille søskenparet som voksne heksejegere. Det er ennå ikke offentliggjort hvem som skal spille søsknene som unge, men MTV har tidligere meldt at Twilight-skuespillerne Robert Thomas Pattinson og Kristen Jaymes Stewart skal være aktuelle .

«Hansel and Gretel: Witch Hunters» er altaværingen Tommy Wirkolas Hollywood-debut. Filminnspillingen starter neste høst.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.