Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet i Troms har fått bistand fra Kripos, i etterforskningen av et mistenkelig dødsfall i Olderdalen i Troms sist lørdag.

Olderdalen

En mann i 50 årene ble funnet død i Olderdalen (avmerket) lørdag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og etterforsker nå saken.

Foto: Google Maps

En mann i 50-årene ble sist lørdag funnet død i sin bolig i Olderdalen i Troms. Politiet fikk melding om dødsfallet fra en som kom til huset og fant mannen.

Politiet i Troms etterforskerdødsfallet som mistenkelig.

Det var avisa Nordlys som først meldte om politiets etterforskning i saken.

– Hva gjør at dere betegner dette dødsfallet som mistenkelig?

– Det er omstendighetene rundt selve dødsfallet som gjør at vi betegner det som mistenkelig. Det er ting ved dødsfallet som gjør at vi mistenker at det ligger noe kriminelt bak, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes ved Troms politidistrikt til NRK.

Har avhørt vitner

Han sier at politiet rykket ut til stedet lørdag, og at de da satte igang med etterforskningen.

– Vi har vært på stedet og foretatt krimtekniske undersøkelser både inne i huset og utenfor. Mannen er og obdusert. Vi har i tillegg avhørt flere vitner og folk i området rundt mannens bolig, sier han.

Mannen bodde alene i huset der han ble funnet.

Bistand fra Kripos

Troms politidistrikt har fått bistand fra Kripos i saken.

De ønsker også å komme i kontakt med personer som mener å ha opplysninger av interesse for saken.

– Alle observasjoner eller annen form for kontakt med avdøde i tidsrommet fredag 20. frem til lørdag 21. september er av interesse. Det samme gjelder observasjoner eller opplysninger om personer eller kjøretøy med tilknytning til avdødes adresse i tidsrommet, skriver Lysnes i en pressemelding fra politiet fredag kveld.