«Mo» sin kjempesjanse kunne sikret opprykk: – Jeg så den i mål

Tromsdalens toppscorer hadde tidenes mulighet til å sende laget til førstedivisjon mot Finnsnes på lørdag.

Mohammed Ahamed

Mohammed Ahamed tror Tromsdalen skal klare opprykket, til tross for at de ikke tok tre poeng mot Finnsnes.

Foto: Øystein Antonsen / NRK

Lørdag hadde Tromsdalen muligheten til å sikre opprykk til førstedivisjon med tre poeng på bortebane mot Finnsnes. Og det var bortelaget som fikk ballen i nettet først.

Tobias Vibe scoret målet som sendte Tromsdalen til førstedivisjon - hvertfall i et kvarter. Da var det nemlig hjemmelagets Quint Jansen som satte en stopper for opprykksfesten til Tromsdalen.

Fikk kjempesjanse

På overtid fikk Tromsdalens Mohammed «Mo» Ahamed en gyllen mulighet til å sikre opprykket. Han skjøt på innsiden av stanga da det var spilt nesten fem minutter av overtiden.

– Den så jeg faktisk inne. Men jeg er glad vi har satt oss i den situasjonen at vi kan avgjøre dette her selv. Det er deilig å tenke på, sier «Mo».

Tror de skal klare opprykket

Laget har nemlig flere muligheter for opprykk. Dersom TIL 2 slår, eller spiller uavgjort mot Skeid på mandag - da er Tromsdalen klare for førstedivisjon. Dersom TIL 2 taper denne kampen, kan Tromsdalen sikre opprykket hjemme mot Kjelsås neste søndag.

«Mo» er trygg på at det skal gå veien.

– Jeg tror vi skal dumme oss kraftig ut for å ikke klare det. Men ting har skjedd i fotballen før, så vi må holde tunga rett i munnen og fortsette å plukke poeng, sier han.