TIL gikk på en smell borte

Aalesund vant 3–1 over TIL søndag.

Eliteserien fotball 2017, Aalesund - Tromsø.

Tromsøs Jonas Johansen (th) skyter i eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Tromsø.

Tromsø ledet 1–0 til pause etter at Mikael Norø Ingebrigtsen satte ballen i mål i første omgang. Ballen ble slått inn fra venstre av Sigurdarson og Norø Ingebrigtsen fikk tak i ballen og fyrte av. Fra ti meter satte han ballen forbi keeper, og TIL tok ledelsen på Color Line Stadion. Det var fortjent etter en god start på kampen.

To mål på få minutter

Fem minutter ut i andre omgang fikk TIL frispark ute i den høyre korridoren. Sigurdarson slo inn i feltet og Lehne Olsen var først på ballen, men fikk ikke skikkelig treff på ballen med hodet og ballen gikk utenfor.

Et kvarter ut i andre omgang scoret vertene. Mustafa Abdellaoue slo inn, og ballen endret retning i en motstander. Bjørn Helge Riise var først på ballen og sendte den i mål.

Noen minutter senere hadde vertene snudd kampen. Ballen ble slått inn fra høyre og Abdellaoue headet ballen i mål fra kort hold.

Tre minutter senere sto det 3–1 etter at Vebjørn Hoff satte ballen i nettet.

Og slik var stillingen på Color Line Stadion da dommeren blåste av kampen.