Resirkulert til by:Larm 2015

I konkurranse med over 1000 andre artister er gruppa Resirkulert fra Storfjord plukka ut til neste års by: Larm.

Resirkulert
Foto: Skjermdump

Mange artister og band har fått sine gjennombrudd på musikk-bransjetreffet by: Larm. Og kanskje blir det ei gruppe fra Storfjord som slår gjennom denne gangen.

For i konkurranse med over 1000 andre band og artister så ble gruppa Resirkulert plukka ut til å være med på by:Larm i mars neste år. Bassist Jonas Stenberg Nilsen forteller at nyheten om by:Larm ble mottatt med jubel.

– Vi var på konsertoppdrag i Øverbygd da mailen om avgjørelsen kom. by:Larm er kanskje den viktigste festivalen for unge musikere. Vi er utrolig glad og ydmyk, og ikke minst stolt.

– Tror vi kommer til høre mer av dette fremover

I tillegg til Stenberg Nilsen består Resirkulert av vokalist og gitarist Elena Karlsen, gitarist Johan Edvard Gamst-Eriksen, trommis Edvard Brønseth, fire ungdommer i alderen 15 til 18 år. De har allerede gitt ut en singel, og til våren kommer bandets første EP.

Celine Ryel og Jørgen Hegstad har sittet i juryen for by: Larm.

– De har et låtmateriale som har godt av å bli eksponert. Men dette kan gå begge veier, det kan gå skikkelig dårlig, men så kan det også gå veldig bra, sier Hegstad.

– Det var gøy å finne dem i år. Det er alltid artig å finne de skikkelig unge artistene, dette tror vi at vi kommer til å høre mer av fremover, sier Ryel.