NRK Meny
Normal

Flere ryttere har brutt

Omrokkeringer i Offroad Finnmark.

Jørund Greibrok, Ofrroad Finnmark

Jørund Greibrok er en av dem som må sykle videre alene, etter at makker Jon Anders Iveresn brøt.

Foto: Jørn Losvar

Tre ryttere, Geir Thune, Merete Erga og Jon Anders Iversen har måttet bryte Offroad Finnmark. I tillegg har hele lag 6 valgt å trekke seg på grunn av sykdom i laget.

Thune måtte bryte ved første sjekkpunkt på grunn av sykdom. Makker Jan Olav Beitmyren er dermed ute av konkurransen, men får sykle resten av rittet sammen med det ledende laget; Team Proteinfabrikken.

Erga måtte bryte alt ved første sjekkpunkt Sørstraumen på grunn av problemer med ett dekk. Dermed måtte de to lagvenninene Marianne Dahlmo og Gerit Pfuhl sykle videre alene.

Ved Sørstraumen valgte også hele Lag 6 bestående av Glenn Solheim, Øyvind Fagerli og Vegard Nord å bryte på grunn av sykdom hos en av rytterne.

Jon Anders Iversen på Team Femoris måtte også gi opp i Kautokeino, makker Jørund Greibrok sykler videre med lag 2, Sigurd Beldo og Geir Kristoffersen.

Reglene er slik at to av tre ryttere på et lag må gjennomføre for at rittet skal regnes som gjennomført. Dersom et tomannslag spilttes, får den resterende rytteren gjennomføre rittet med et annet lag, men er selv ute av konkurransen.

ALT OM: Offroad Finnmark