NRK Meny
Normal

Det første poenget etter 13 kamper

Rebecca Mykland sørget for to mål i første omgang. Kampen mot Stabæk endte 2-2, men det er allikevel en liten seier for Urædd.

Rebecca Mykland

19 år gamle Rebecca Mykland har vært skadet, men viste at hun er på topp igjen i lørdagens kamp.

Foto: Urædd fotball

Urædd har kjempet kamp etter kamp, men resultatet har vært mange skuffelser og null poeng. Helt til lørdag 2. juli på Urædd stadion.

Margunn Haugenes

Trener Margunn Haugenes sier dagens resultat gir spillerne selvtillit.

Foto: Marie Roksund / NRK

– Dette var en godt gjennomført kamp, sier en kjempefornøyd trener. Margunn Haugenes har venta lenge på dette. Hun innrømmer at det var litt uvant å gå til pause med to mål.

Haugenes er ikke i tvil om at en slik kamp og et slikt resultat gir motivasjon til de neste kampene.

– Det gir selvfølgelig mersmak, Vi har lyst på flere poeng.

Ny kamp 9. juli

Når NRK snakker med treneren, har hun akkurat gratulert Rebecca Mykland med to fine mål.

– Hun spiller en veldig god kamp. Det er deilig å ha henne tilbake på laget etter at hun har vært skadet.

Nå ser laget fram til neste kamp. Den skal de spille lørdag 9. juli på bortebane mot Sandviken IL. Det laget ligger på en 7. plass på tabellen med 15 poeng etter 13 kamper.

 • Tre over E18

  TA skriv at det ligg tre og tunge greiner i vegen fleire stader langs E18 ved Kragerø. Vegtrafikksentralen oppmodar folk til å køyre forsiktig.

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

 • Mindre personskadar

  I kollisjonen ved Gaustablikk skianlegg fekk to personar mindre skadar. Dei to siste er uskadde. Alle fire er undersøkt av lege på staden.

 • Front mot front

  To personbilar har kollidert front mot front like ovanfor Gaustablikk skianlegg. Det var fire personar i bilane, alle er ute. Det er meldt om personskade og store materielle skadar på bilane. Naudetatane rykkjer ut.