NRK Meny
Normal

Travel natt for politiet

Mye fyll og utagerende festing i natt.

Politi

Illustrasjonsbilde

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Politiet i Telemark melder om en travel nyttårsaften. Ifølge politiet har det vært mye fyll og utagerende festing.

Ved midnatt måtte politiet rykke ut til en fest i Gregorius Dagssonsgate i Skien der det ble meldt om slåssing.

Da politiet ankom var det rolig på stedet, men en mann hoppet ut av et vindu fra 2. etasje. Han blir fulgt opp av politiet.

Sparket politimann

Ved totiden i natt måtte politiet oppsøke en fest i Langesund der festen ifølge politiet tok helt av.

En ung mann ble kjørt til legevakta med blåveis og en ung kvinne ble kjørt til arresten etter at hun sparket en politimann i skrittet.

Savnet mann

En 64 år gammel mann ble meldt savnet i Bamle onsdag kveld. Han var beruset og gikk fra stedet han oppholdt seg nyttårsaften.

Mannen kom til rette et par timer senere og ble tatt med til legevakten for kontroll.

Kjørte i betonggris

En 18 år gammel mann mistet førerkortet etter at han kjørte hjem i fylla på nyttårsaften. Mannen traff en betonggris i Hovenga. Dit kom også politiet og tok fra ham lappen.

En 59 år gammel mann, som aldri har hatt førerkort, ble stoppet av politi natt til 1. nyttårsdag. Han kan vente seg en straff for forholdet, opplyser politiet.

Stjal TV

En mann fra Sandefjord kastet en stein gjennom et vindu i en enebolig i Hubrovegen i Skien og stjal TV-en i huset.

En politihund fulgte sporene etter mannen. De fant først TV-en, deretter mannen. Han ble pågrepet og satt i arresten.

Politiet mistenker at sandefjordsmannen også har knust en rute i Lerkevegen.

 • Leter etter savnet pasient

  En kvinne på 88 år som er pasient på Vessia i Porsgrunn er savnet. Politiet er ikke sikker på hva hun hadde på seg da hun forsvant. Likevel ber politiet folk om å ringe 02800 dersom de ser kvinnen.

 • Anmeldt for scooterkjøring

  Politiet og Statens naturoppsyn har utført kontroll av motorferdsel i utmark i Vinje og Seljord denne helgen. 4 personer er anmeldt for å ha kjørt snøscooter uten løyve. Statens naturoppsyn har skrevet ut 3 gebyrer til snøscooterkjørere som har kjørt utenfor lovlige traseer i Vinje.

 • Fare for flere feil

  222 kunder er nå uten strøm i Vestfold og Grenland. De fleste av disse er knyttet til en kontrollert utkopling for å fjerne is fra ledningene vest for Farrisvannet i Larvik. Det skriver Skagerak i en pressemelding. Mange steder er det mye snø og is på ledninger og trær. Faren for nye feil gjør at selskapet gjennomfører kontrollerte utkoblinger. Mildværet og nedbøren som er ventet til uka øker faren for nye feilsituasjoner, ifølge Skagerak Nett. Derfor opprettholder derfor selskapet full beredskap. Se avbruddskart her.

  Mats Holmbakken, Skagerak Nett, driver feilretting i høyden.
  Foto: Geir Iskasen / Skagerak Nett
 • Fikk tur over Skien

  Fem luftballonger fløy i dag over Skien. For en av dem som var med ble det hele en stor overraskelse. Helena Byggstøyl trodde egentlig at hun skulle på skitur, men ble lurt av kjæresten. Han hadde planlagt en luftballongtur over Skien. Turen endte med en god landing på en gangsti rett ved Børsesjø.

  Luftballong over Skien.
  Foto: Helena Louisa Byggstøyl / privat