NRK Meny
Normal

Til sykehus midt i premieren

Halvveis i premiereforestillingen måtte Tom Jackie Haugen avbryte showet, og komme seg til sykehus.

Drangedal Bortforklaring

Tom Jackie Haugen og Vidar Steen-Larsen måtte avbryte premiereforestillingen i Kragerø etter at Haugen fikk drypp. Arkivfoto.

Foto: Promo

– Jeg beklager, jeg har fått drypp og kan ikke fortsette forestillingen, var den triste beskjeden den velkjente artisten fra Drangedal måtte meddele publikum i Kragerø fredag kveld.

Ifølge publikum i salen gikk forestillingen etter planen, før Haugen fikk en form for blackout i starten av et nytt nummer, og hele forestillingen stoppet opp.

Tom Jackie Haugen

Det står nå bra til med Tom Jackie Haugen, og onsdagens forestilling vil gå etter planen.

Foto: Weronika Westhrin / NRK

Etter blackouten husket ikke Haugen noen ting.

Han og kompanjong Steen-Vidar Larsen blei borte fra scenen i 40 minutter, før Haugen gikk opp på scenen, og fortalte hva som hadde skjedd.

– Alt står bra til

Steen-Vidar Larsen sier til TA at Haugen ble fortvilet over at han måtte avbryte showet. Haugen overnattet på sykehuset i Skien fram til i går, men er nå hjemme igjen.

– Jeg har snakket med han, og han er helt klar igjen nå, sier Larsen til avisa.

Larsen vil også berømme publikum for måten de håndterte situasjonen på.

– Publikum ble urolige, men tok det hele med fatning, sier Larsen.

Det er planlagt flere forestillinger av kabareten "Robustete Enheter" i Kragerø utover sommeren, og onsdagens show vil gå som planlagt.

 • To mål av Tobias Lauritsen

  Odd-spiss Tobias Lauritsen ser ut til å ha funnet skåringsformen etter at han ble frisk av kyssesyken. Lauritsen skåret i kveld to mål da Odds reserver slo Fram Larvik i en treningskamp. Marius Bustgaard Larsen skåret det siste målet til Odd.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Utsetter åpning av Lilleelvkrysset

  Arbeidene ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn vil ta lengre tid enn planlagt. Fylkesvei 32 ble stengt i mars i fjor og skulle etter planen bli åpnet igjen i juli. – Nå snakker vi om en åpning i september, sier prosjektleder Roar Gärtner til TA.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50