NRK Meny
Normal

Til sykehus midt i premieren

Halvveis i premiereforestillingen måtte Tom Jackie Haugen avbryte showet, og komme seg til sykehus.

Drangedal Bortforklaring

Tom Jackie Haugen og Vidar Steen-Larsen måtte avbryte premiereforestillingen i Kragerø etter at Haugen fikk drypp. Arkivfoto.

Foto: Promo

– Jeg beklager, jeg har fått drypp og kan ikke fortsette forestillingen, var den triste beskjeden den velkjente artisten fra Drangedal måtte meddele publikum i Kragerø fredag kveld.

Ifølge publikum i salen gikk forestillingen etter planen, før Haugen fikk en form for blackout i starten av et nytt nummer, og hele forestillingen stoppet opp.

Tom Jackie Haugen

Det står nå bra til med Tom Jackie Haugen, og onsdagens forestilling vil gå etter planen.

Foto: Weronika Westhrin / NRK

Etter blackouten husket ikke Haugen noen ting.

Han og kompanjong Steen-Vidar Larsen blei borte fra scenen i 40 minutter, før Haugen gikk opp på scenen, og fortalte hva som hadde skjedd.

– Alt står bra til

Steen-Vidar Larsen sier til TA at Haugen ble fortvilet over at han måtte avbryte showet. Haugen overnattet på sykehuset i Skien fram til i går, men er nå hjemme igjen.

– Jeg har snakket med han, og han er helt klar igjen nå, sier Larsen til avisa.

Larsen vil også berømme publikum for måten de håndterte situasjonen på.

– Publikum ble urolige, men tok det hele med fatning, sier Larsen.

Det er planlagt flere forestillinger av kabareten "Robustete Enheter" i Kragerø utover sommeren, og onsdagens show vil gå som planlagt.

 • Mann stoppa i 164 km/t

  UP har stansa ein mannleg bilførar på E18. Farten var målt til 164 km/t i 110-sona. Politiet har beslaglagt førarkortet og meldt føraren.

 • Alt bra med dei involverte

  Natt til i går krasja ein lastebil med seks travhestar med ein elg i Vinje. Vidar Syvertsen i Syvertsens hestetransport seier at etter forholda går det bra med dei involverte. Hestane har vore til sjekk, og alle menneske er skrivne ut frå sjukehuset.

 • 11 års fengsel for drap

  Den 53 år gamle mannen frå Skien, som har vore tiltalt for drap på sin eigen far, vart i dag dømt til 11 års fengsel. Drapet skjedde natt til 7. mars i fjor, da tiltalte slo faren med ei vektstong.

 • Hjelm seld for 10 101 kroner

  Hjelmen Karsten Warholm hadde på seg da han feira VM-gullet på 400 meter vart auksjonert bort under TV-aksjonen i går. Hjelmen høyrer til Rune «Tribune» Eikeland frå Porsgrunn. Det høgaste bodet kom på 10 101 kroner.

  Andreas Thorkildsen og Karsten Warholm
  Foto: NRK