NRK Meny
Normal

Storbæk forlater Odd

Håvard Storbæk forlater Odd til fordel for Sandefjord. Der skal han spille de neste fire årene.

Håvard Storbæk

FORLATER ODD: Håvard Storbæk gjør som Peter Kovacs, og går over til å spille for Sandefjord.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Håvard Storbæk (29) fikk bare sju eliteseriekamper fra start for Odd denne sesongen. I forbindelse med siste serierunde ble det klart at Storbæk var på vei til Sandefjord. Onsdag signerte han kontrakten med laget som rykket ned fra eliteserien i år.

– At jeg nå ønsket å flytte på meg handlet om spilletid for min del. I SF ser jeg også et stort potensial og det virker som en veldig fin gjeng. Det er en trener her med en klar filosofi og en klubb med tydelig retning fremover, sier Storbæk til klubbens nettsider.

29-åringen har signert en kontrakt som strekker seg over fire år.

– Han blir en klar forsterkning og er påtenkt rollen som indreløper hos oss, sier trener Lars Bohinen til Sandefjords Blad.

Tirsdag ble det klart at også Peter Kovacs tar på seg den røde og blå drakten til Sandefjord. Ungareren signerte en ettårskontrakt med klubben.

 • Tinn mot Miljødepartementet

  Tinn kommune går mot Klima- og miljødepartementet sitt forslag om å endre vassforskrifta og naturmangfaldlova. Dei meiner forslaget tek frå kommunane rett til å bestemme over eigne ressursar. Fylkeskommunen og andre kommunar har gjort liknande tiltak.

 • Ny regiondirektør i NAV

  Terje Tønnesen blir ny regiondirektør i NAV Vestfold og Telemark. Tønnesen har vore fylkesdirektør i NAV Telemark sidan 2006. Han vil fortsetja som fylkesdirektør i Telemark samtidig som han leier prosessen med å etablere den nye regionen.

  Terje Tønnesen
  Foto: Rolf-Christian Hattling / NRK
 • Fint i dag, OBS-varsel i morgon

  Det er sendt ut OBS-varsel i sju fylke, mellom anna Telemark. I morgon er det fare for regn som frys på bakken, og det kan bli glatt fyrst på dagen. Meteorologisk institutt ber både dei som skal køyre og gå om å vera forsiktige.

  Laster Twitter-innhold
 • Ber kommuner bestille jodtabletter

  Et kriseutvalg mener faren for atomulykker har økt. Nå ber Helsedirektoratet alle kommuner skaffe seg et lager av jodtabletter. Ved radioaktivitet kan jod hindre kreft i skjoldbruskkjertelen hos barn og ungdom.