NRK Meny

Skogbrannhelikopter i beredskap

Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap vil fram til søndag ha et eget skogbrannhelikopter som kan rykke ut på kort varsel. Dette blir gjort etter en rekke branner i Sør-Norge siste uka, blant annet i Telemark. I morgen vil det bli vurdert å forsterke beredskapen med ytterliggere ett helikopter, sier avdelingsleder i DSB, Hans Kristian Madsen.

Hans Kristian Madsen, DSB
Foto: DSB
 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Kollisjon mellom buss og personbil

  En person er kjørt til legevakta for sjekk, etter en trafikkulykke mellom buss og personbil i Skjelsvik-krysset i Porsgrunn i ettermiddag. Politiet mistenker at føreren av personbilen ikke har overholdt vikeplikten i forhold til bussen.

 • En tatt for cannabis-dyrking

  En mann er varetektsfengsla i fire uker sikta for produksjon av cannabis i Vrådal. Det var teknisk og taktisk arbeid, samt tips fra publikum som førte til pågripelsen, sier lensmann i Kviteseid, Bjørn Håvard Olsen. Politiet fant flere hundre cannabisplanter i et industribygg i Vrådal i januar.

 • Seier til Odd over Jerv

  En treningskamp i fotball mellom Odd og 1.-divisjonslaget Jerv endte med 2 – 0-seier til Odd i ettermiddag. Målene blei scora av Elba Rashani og Martin Broberg.