NRK Meny
Normal

Mann i 30-årene savnet

Politiet ønsker tips om mannens bil. Familien har ikke fått kontakt på 14 dager.

Grenland politistasjon

GRENLAND POLITISTASJON: Politiet ber folk som kan ha observert en hvit VW Transporter om å henvende seg til politiet i Telemark.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Politiet i Telemark ønsker tips fra publikum som kan ha sett eller har opplysninger om en Volkswagen-varebil, etter at en mann er forsvunnet.

– Vi ønsker tips fra publikum som har sett en hvit Volkswagen Transporter med registreringsnummer RK59591, særlig i området Romsdalen, men også Sunnmøre og Trondheim, sier operasjonsleder Gisle Småge i Sør-Øst politidistrikt til NTB fredag kveld.

Mannen i slutten av 30-årene er fjellvant og skulle ut på langtur.

– Han hadde til hensikt å være på tur en god stund. Men familien meldte bekymring til oss, da de ikke hadde fått kontakt med han på 14 dager, opplyser Småge.

Politiet går foreløpig ikke ut med ytterligere informasjon om hvorfor de leter etter manne, eller hvem han er.

Mannen og familien hans kommer fra Telemark, og politiet ber folk som har observert bilen om å henvende seg til politiet i Telemark.

 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet i Skien er funnet i god behold. Jenta blir gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, som nå blir avblåst ifølge politiet. Jenta ble funnet av en lærer som var ute og lette.

  Laster Twitter-innhold
 • Leteaksjon etter 7 år gammel jente

  Politiet kaller inn ekstra mannskaper i letingen etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. – Jenta kom ikke hjem som avtalt. Det er mørkt og kaldt og vi tar dette på største alvor når det gjelder ei så ung jente, sier Terje Pedersen i politiet.

 • 7 år gammel jente savnet på Gulset

  Politiet leter etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. Jenta dro hjemmefra klokke 14.15. Hun har lyst hår og er iført en blå vinterjakke med små grønne, lilla og røde prikker.

 • Spredt HSN skaper trøbbel

  Høgskolen i Sørøst-Norge har støtt på problemer med universitetssøknaden fordi de er lokalisert for mange steder. Rektor Petter Aasen er overrasket over at dette blir et tema og vil rydde opp i eventuelle misforståelser. Høgskolen holder til i Telemark, Vestfold og Buskerud.