Odd viste ingen nåde på Heibury

HEISTAD (NRK): Eliteserielaget ga seg ikke før det var tosifret.

Hei var vert for Odd i cupens første runde.

Her kan du se målene fra fotballfesten på Heibury.

Det tok ikke lang tid før Odd hadde avgjort kampen på Heis hjemmebane, på folkemunne passende nok kalt Heibury. Der var det opp mot 2000 tilskuere til stede.

To hat trick-helter

En rask oppsummering viser at både Torbjørn Agdestein og Stefan Mladenovic scoret hat trick. I tillegg var både Oliver Berg og Riku Riski tomålsscorere, mens Sigurd Hauso Haugen scoret det gjenstående målet.

Fire av målene kom i første omgang. Andre omgang ble enda verre for vertene, som måtte hente enda seks baller ut av eget nett.

Største elite-seier

Kampen var spesiell da Odds Espen Ruud (startet på benken) og Vegard Bergan begge hadde brødre på motstanderlaget.

Ingen andre eliteserieklubber vant med større margin i cupens første runde i år.

Nærmest var Sarpsborg08, som slo Drøbak/Frogn 1-10 på bortebane, og Stabæk, som vant 9-0 over Holmlia.