NRK Meny
Normal

Fjordkraft punger ut for å reklamere på Odd-draktene

Odd bryter en ny barriere i dag. Direktør Einar Håndlykken har skrevet kontrakt Fjordkraft, som blir ny draktsponsor for 4,2 millioner kroner.

Odd presenterer ny draktsponsor

Odd-direktør Einar Håndlykken presenterte i dag en ny, nasjonal draktsponsor for klubben. Fjordkraft går inn med 1,4 millioner kroner i året i tre år.

Foto: Tom Ole Buaas / NRK

Fram til nå har telemarksklubben kun hatt lokale sponsorer på draktene.

Reklameinntektene til Odd har også vært lavere enn hos de største klubbene. Men Odd-direktøren mener at klubben også bør ha flere nasjonale sponsorer.

– Stort potensial

– Vi ser ett stort uutnytta potensial for oss hos de nasjonale sponsorene. Jeg tror det blir viktig for oss å skrive kontrakter med nasjonale selskaper, i tillegg til alle våre lokale samarbeidspartnere, sa Håndlykken til NRK før pressekonferansen.

Da den begynte kunne han presentere avtalen, som vil gi Odd 1,4 millioner kroner i året i tre år.

Fjordkraft-avtalen vil dermed gi Odd 4,2 millioner kroner i løpet av disse tre årene.

– Dette har stor betydning for Odd, sier Håndlykken.

Vi har jobbet for å få flere nasjonale kontrakter, og forhandler med flere. Vi håper flere blir med, sier Odd-direktøren.

Hadde blitt med uansett

Viseadministrerende direktør i Fjordkraft, Trond Larsen, sier at de valgte å sponse Odd på grunn av profilen til skiensklubben.

– Det er veldig mye positivt som skjer i klubben, sier han.

– Vi ville vært med uansett hvordan det hadde gått sportslig. Profilen med å bruke unge, lokale spillere og en sunn klubbøkonomi spilte inn for oss, sier Larsen.

Odd-direktør Einar Håndlykken viser frem ny drakt med ny sponsor

Odd-direktør Einar Håndlykken viser frem ny drakt med ny sponsor.

Foto: Tom Ole Buaas / NRK