NRK Meny

Næringslivet møtte Solvik-Olsen

E 134 som helårsvei, utbedring av jernbanen mellom Oslo og Skien og bedre forbindelser langs kysten mellom Oslo og Kristiansand. Det var fanesakene da NHO Telemark møtte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) mandag. Solvik-Olsen sier de i stor grad tenker likt som næringslivet, og at prosjektet med å koble sammen Vestfoldbanen og Sørlandsbanen stiller sterkt.

Ketil Solvik Olsen
Foto: Trond Vestre / NRK
 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.

 • Mistenkt for kjøring i ruspåvirket

  Politiet stoppet en bil Langangen sentrum etter de hadde fått flere meldinger om at bilen kjørte vinglete på veien. Politihelikopteret observerte bilen ved Moheim i Porsgrunn. Patruljen tok igjen bilen på gamle E18 og stanset bilen i Langangen sentrum.

 • Skremmende

  Vitner til ransforsøket på urmaker Saastad synes det er skremmende at noen forsøker seg på ran midt på lyse dagen. Sten Thorstensen, sier til NRK at han ble sint, og at han og to andre tok opp jakten, men at ranerne kom seg unna i en fluktbil.

  Forsøk på ran med øks urmaker Saastad
  Foto: Sigmund Bolme / NRK