Mye fyll og trøbbel

I sommervarmen har mange kranglet, slåss og vært ruset denne helga. Angrep med farlig gjenstand, ruskjøring og familievold er bare noe av det ordensmakta måtte gripe inn i natt til søndag i Telemark.

Politiet i Telemark på jobb

Natt til søndag var det mange episoder og mye trøbbel for politiet å ordne opp i.

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

Allerede før midnatt melder politiet at de får mange meldinger om høy musikk og støy fra flere fester på Notodden og Grenland, og at naboer ikke får sove.

Så blir det mye rusrelatert klammeri:

Laster Twitter-innhold


Langesund:
Politiet pågrep natt til søndag en 25 år gammel mann for å ha truet folk med en knust flaske i Langesund. Flere personer fikk kuttskader i hendene, og politiet rykket ut med fire bevæpnede patruljer. Flere vitner er avhørt. Mannen, som sitter i arrest, vil bli avhørt søndag.

Konsertbråk:
To menn fra Agder begynte å slåss på konsert med Vassendgutane. Den ene skallet ned den andre og politiet har opprettet sak.

Rånertreff:
Politiet melder om mye krangling og flere slagsmål under et rånertreff i Bø natt til søndag.

Fyresdal:
Ei kvinne i 20-åra ble stoppet i Fyresdal etter midnatt fordi hun framsto som beruset. Førerkortet ble beslaglagt og blodprøve ble tatt.

Kviteseid:
Mann i 40-åra stoppet på moped, mistenkt for promillekjøring. Han hadde mistet sertifikatet tidligere, og ble tatt med til lege for å ta blodprøve.

Sauherad:
En mann i 30-åra ble pågrepet for å slå en kvinne på Gvarv. Kvinnen ble tatt med til legevakt.

Porsgrunn:
En mann i 30-åra ble satt i arrest for å ha banket opp samboeren sin i leiligheten deres i sentrum av Porsgrunn. Kvinnen ble innlagt på sykehuset i Skien med skader i ansiktet.