NRK Meny
Normal

Mann hentet opp av vann i Skien – omkom

En mann i 20-årene omkom etter å ha falt i Hjellevannet i Skien søndag ettermiddag.

redningsaksjon etter at vann gikk under i Hjellevannet

BLE LIGGENDE UNDER: Det er uvisst hva som har skjedd og hvorfor mannen ble liggende under vann.

Foto: Lorentz Berg / NRK

Mannen falt i vannet rundt klokken 18.00 søndag ettermiddag. Det var en mann i 20-årene fra Skien som ble hentet opp fra Hjellevannet søndag ettermiddag.

– Nødetatene fikk melding 1809 og 1833 var mannen henta opp og det var igangsatt hjerte og lungeredning, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt.

20-åringen ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse, men livet stod ikke til å redde.

Mannen skal ha vært i 20-årene. Det var dykkere fra Røde Kors som var først på stedet og som fant mannen, melder politiet.

Også dykkere fra brannvesenet var på plass og deltok i søket.

Ulykken skjedde ved fløtningsmonumentet i Hjellevannet og mannen ble funnet på sju meters dyp.

Politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til ulykken.

– Detaljer ut over dette vet vi ikke. Hva som har skjedd, vil vi forsøke å avdekke i den videre etterforskningen, sier operasjonsleder Terje Pedersen i Sør-Øst politidistrikt til VG.

  • Snøscooterløyper kartlegges

    Snøscooterløypene i Vinje skal kartlegges i ein ny nasjonal database. –Dette vil ha stor verdig for politi og redningstjeneste, sier rådgiver Simon Storøy hos Fylkesmannen i Telemark. Det er miljødirektoratet som lager oversikten over løypetraseene.

  • Knakk stolpe-slo hull i hustak

    Et vogntog fullasta med søppel fikk ved 3-tiden i natt sleng på hengeren, som deretter traff og knakk en telefonstolpe som slo hull i taket på en enebolig rett ved E134 i Høydalsmo. To minutter seinere kjørte en ny lastebil i grøfta på samme sted. –Veien var såpeglatt, sier politiet.

  • Politiet ber om tips etter overfall

    Politiet etterlyser tips etter overfallet på en 12 år gammel gutt på Kjørbekkhøgda i Skien i går kveld. 12-åringen ble kjørt til legevakta med smerter i brystet. Politiet skal i dag avhøre 12-åringen for å finne de som sparket og slo gutten.