NRK Meny
Normal

Mann hentet opp av vann i Skien – omkom

En mann i 20-årene omkom etter å ha falt i Hjellevannet i Skien søndag ettermiddag.

redningsaksjon etter at vann gikk under i Hjellevannet

BLE LIGGENDE UNDER: Det er uvisst hva som har skjedd og hvorfor mannen ble liggende under vann.

Foto: Lorentz Berg / NRK

Mannen falt i vannet rundt klokken 18.00 søndag ettermiddag. Det var en mann i 20-årene fra Skien som ble hentet opp fra Hjellevannet søndag ettermiddag.

– Nødetatene fikk melding 1809 og 1833 var mannen henta opp og det var igangsatt hjerte og lungeredning, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt.

20-åringen ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse, men livet stod ikke til å redde.

Mannen skal ha vært i 20-årene. Det var dykkere fra Røde Kors som var først på stedet og som fant mannen, melder politiet.

Også dykkere fra brannvesenet var på plass og deltok i søket.

Ulykken skjedde ved fløtningsmonumentet i Hjellevannet og mannen ble funnet på sju meters dyp.

Politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til ulykken.

– Detaljer ut over dette vet vi ikke. Hva som har skjedd, vil vi forsøke å avdekke i den videre etterforskningen, sier operasjonsleder Terje Pedersen i Sør-Øst politidistrikt til VG.

 • Håper på ny barnehage i 2019

  Porsgrunn kommune håper å kunne åpne nye Frednes barnehage høsten 2019, skriver Varden. Barnehagen brant ned i mai 2016. Foreløpig er den nye kommunale barnehagen kun på skissestadiet.

 • Håper togene går torsdag

  NSB måtte i ettermiddag kansellere tre avganger på Vestfoldbanen i rushtiden. Grunnen var at togsett hadde blitt stående i Skien på grunn av signalfeil. Målet er at alt skal gå som normalt i kveld og i morgen tidlig.

 • To nye bud på het Pors-spiss

  Både Odd og Fredrikstad har kommet med nytt bud på Pors-spiss Tobias Lauritsen, melder TA. – I utgangspunktet er vi fornøyde med begge budene, sier Erik Skredtveit i Pors til avisen.

 • Møter UDI i retten om Bolkesjø

  Eierene av Bolkesjø Hotel i Telemark og UDI møtes i retten i februar, skriver Varden. Årsaken er uenigheter etter at UDI vraket Bolkesjø som asylmottak, og sa opp avtalen som blei inngått i 2015. Saken skal gå i Oslo tingrett.