Målfest for Odd

Odd vant 6-3 over Mjøndalen søndag ettermiddag. Bortelaget leverte en solid førsteomgang, hvor alt stemte den første halvtimen.

Odd Mjøndalen

Målfest for Odd i Mjøndalen søndag ettermiddag.

I første omgang var Odd nådeløse mot Mjøndalen. De var kjappe med ball, spilte rundt Mjøndalen og vant duellene. I tillegg scoret de på alle sjansene sine. Etter 3-0-scoringen var det mer et spørsmål om hvor mye Mjøndalen skulle tape. Så, på slutten av førsteomgang tar hjemmelaget seg sammen og skaper trøbbel for Odd. Belønningen er 1-3 ved pause.

– Energiløst og skuffende, sa MIF-kaptein Joakim Solberg Olsen til CMore før han gikk i garderoben.

I andreomgang kom Mjøndalen kom ut på banen med ny giv, og satt en skikkelig støkk i Odd. I 20 minutter skapte Mjøndalen sjanser, presset Odd tilbake på banen og scoret et mål.

To kjappe kontringer avgjorde kampen

Målfesten hos Odd ble i hovedsak holdt av Ole Jørgen Halvorsen og Olivier Occean. Begge scoret to mål. Fredrik Oldrup Jensen og Ulrik Arneberg scoret et mål hver. Hos Mjøndalen sørget Sanel Kapidzic for to mål, mens Erik Midtgarden sørget for et.

Odds scoringer i dag viste forskjellen på lagene: Odd-spillerne er kjappe, presise og effektive. Mjøndalen blir utspilt.

– Med et slikt forsvarsspill er det umulig å vinne, sa MIF-trener Vegard Hansen til CMore etter kampen.