NRK Meny
Normal

Målfest for Odd

Odd vant 6-3 over Mjøndalen søndag ettermiddag. Bortelaget leverte en solid førsteomgang, hvor alt stemte den første halvtimen.

Odd Mjøndalen

Målfest for Odd i Mjøndalen søndag ettermiddag.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

I første omgang var Odd nådeløse mot Mjøndalen. De var kjappe med ball, spilte rundt Mjøndalen og vant duellene. I tillegg scoret de på alle sjansene sine. Etter 3-0-scoringen var det mer et spørsmål om hvor mye Mjøndalen skulle tape. Så, på slutten av førsteomgang tar hjemmelaget seg sammen og skaper trøbbel for Odd. Belønningen er 1-3 ved pause.

– Energiløst og skuffende, sa MIF-kaptein Joakim Solberg Olsen til CMore før han gikk i garderoben.

I andreomgang kom Mjøndalen kom ut på banen med ny giv, og satt en skikkelig støkk i Odd. I 20 minutter skapte Mjøndalen sjanser, presset Odd tilbake på banen og scoret et mål.

To kjappe kontringer avgjorde kampen

Målfesten hos Odd ble i hovedsak holdt av Ole Jørgen Halvorsen og Olivier Occean. Begge scoret to mål. Fredrik Oldrup Jensen og Ulrik Arneberg scoret et mål hver. Hos Mjøndalen sørget Sanel Kapidzic for to mål, mens Erik Midtgarden sørget for et.

Odds scoringer i dag viste forskjellen på lagene: Odd-spillerne er kjappe, presise og effektive. Mjøndalen blir utspilt.

– Med et slikt forsvarsspill er det umulig å vinne, sa MIF-trener Vegard Hansen til CMore etter kampen.

 • Dømt for nettovergrep

  Ein 26 år gamal mann er dømt til femten og eit halvt års fengsel for nettovergrep mot 49 jenter. Ifølgje TA skal fire av jentene vera frå Telemark. Mannen er òg dømt til å betale 2,4 millionar kroner i erstatning til 21 ofre.

 • Kvinne til sjekk hjå legevakt

  To personar er involverte i trafikkulykka i Drangedal. Ingen er alvorleg skadd. Ei kvinne er køyrd til sjekk etter at ho fekk smerter i nakken.

 • Slo seg inn og truet med øks

  Politiet gikk til væpnet aksjon på Skotfoss i Skien etter at en mann slo seg inn i en leilighet og truet en annen person med øks. En 42 år gammel mann fra Skien er pågrepet og vil bli avhørt.

  Knust rute på Skotfoss
  Foto: Rolf Christian Hatling / NRK
 • Overraska med gullplate på direkten

  Folkrock-bandet Byting frå Midt-Telemark vart overraska med gullplate direkte på Telemarksendinga fredag ettermiddag. Bandet får gullplate for to millionar nedlastingar av låten «Norske Rednecks».

  Gullplate til Byting
  Foto: Katrine Rohde Johannessen / NRK