NRK Meny
Normal

Løken: – Odd kan vinne hele serien

SKIEN (NRK): NRKs fotballekspert Karl Petter Løken mener Odd har et rutinert mannskap, og mange potensielle avgjørere som kan føre hele veien til gull.

Created by InfoDispatcher

Odd er det eneste laget som har vunnet alle sine første kamper. Fotballkommentator Karl Petter Løken mener laget kan komme til å vinne årets serie.

Søndag vant Odd sin tredje kamp på rad, da de slo Bodø/Glimt 4–2 i Bodø. Dermed er laget fra Skien det eneste som har vunnet alle sine første kamper og ligger på topp på tabellen.

– Ser veldig sterke ut

På forhånd, hadde mange tippet at Molde vil vinne årets eliteserie i fotball. Nå mener fotballekspert Karl Petter Løken at Odd kan komme til å bli de som tar seriegull.

– Odd ser veldig sterke ut. De har et rutinert mannskap, mange potensielle avgjørere og er faktisk en kandidat til å vinne serien, sier Løken.

Han mener laget har vist at de har blitt enda sterkere enn de var i fjor, da de kom på tredjeplass i serien.

Europas eldste målskårer

Med skåringen i Bodø, ble Frode Johnsen europas eldste målsårer i elitedivisjonen. Han passerte dermed Alessandro Costacurta som var 41 år og 25 dager da han skåret for AC Milan i 2007. Johnsen var 41 år og 33 dager da han satte inn målet i Bodø.

Karl Petter Løken mener Johnsen fortsatt er en av Norges farligste spisser.

– Nå har de vunnet to bortekamper allerede og vi vet jo hvor sterke de er hjemme. Der kommer de til å bli nesten uimotståelige. Blir det mange nok innlegg der, hvor Frode Johnsen eller Olivier Occéan legger kraft bak, så er det klart at det blir tungt å stå imot.

Også Frode Johnsen mener det er en god sjanse for at Odd vinner serien i år.

– Jeg er for så vidt enig, selv om jeg synes Molde og kanskje Rosenborg virker litt sterkere. Men med litt tur og flyt, så kan vi jo det.

NRKs fotballekspert Karl Petter Løken mener Odd kan vinne eliteserien.

Karl Petter Løken mener den sterke serieåpningen til Odd har vist at de er sterke nok til å vinne årets serie.

 • Strid om Lilleelvkrysset

  Lilleelva Parkering og Statens vegvesen er i strid om det nye Lilleelvkrysset i Porsgrunn. Parkeringsselskapet vil ha erstatning for tapte parkeringsplassar, også for plassar som enno ikkje er bygd, skriv Varden.

 • Startskot for samanslåing

  Telemark er vertskap for det fyrste møtet i fellesnemnda for nye Vestfold og Telemark fylkeskommune. Fylkesordførar Sven Tore Løkslid seier han gler seg til å starte prosessen. På møtet skal det mellom anna veljast leiar og nestleiar av fellesnemnda.

  Sven Tore Løkslid. AP
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Telen halverer antall papirutgaver

  Avisa Telen på Notodden kutter antall papirutgaver fra seks til tre per uke. Telen går dermed samme vei som flere andre lokalaviser. Omlegginga skjer fra 16. april, og redaktøren sier at det i stedet skal satses på digital journalistikk.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55