NRK Meny
Normal

John Fogerty kommer til Langesund til sommeren

LANGESUND (NRK): I dag ble det klart at den kjente artisten John Fogerty skal spille på Wrightegaarden i Langesund i sommer.

John Fogerty

SPILLER I LANGESUND: John Fogerty med band skal holde konsert 1. juli.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

– Det er det største vi noen gang har hatt i hagen her, sier daglig leder av Wrightegaarden, Andreas Kristiansen.

Men det koster å få artisten på plass. Konsertgjengerne må punge ut med 1500 kroner per billett.

John Fogerty er kjent som frontfigur i den amerikanske gruppa Creedence Clearwater Revival på 60- og 70-tallet. Kjente hits er blant annet «Proud Mary», «Bad Moon Rising» og «Have you ever seen the rain».

– Vi har 30-årsjubileum i år, og har lyst til å holde på i 30 år til. Det er derfor vi gjør denne storsatsingen, sier Kristiansen.

John Fogerty spilte i kystbyen også for 11 år siden, den gang på storscenen i Krogshavn i Langesund, der andre stjerner som Bob Dylan, Aha og nå avdøde Leonard Cohen også har spilt.

Programmet til årets konserter inne i hagen på Wrightegaarden er allerede klart.

Flere gjengangere kommer holder fortsatt stand, som Postgirobygget. Ellers skal en rekke artister holde konserter i Langesund i sommer, blant dem er Midnight Choir, Sivert Høyem og Åge Aleksandersen & Sambandet.

I dag ble det også kjent at Bjørn Eidsvåg og Lisa Nilsson skal ha en dobbeltkonsert 23. juli.

 • Veldig glatt

  Politiet har fått meldinger om at det skal være svært glatt på flere sideveier. Flere melder om mindre trafikkuhell og om kjøretøy som står fast.

  Glatte veier
  Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Kjørt til sjekk etter ulykke

  To kvinner i slutten av tenåra har blir kjørt til sykehuset for en sjekk etter en ulykke ved Voldskrysset i Skien, melder politiet. Personbilen kjørte av vegen og inn i en lyktestolpe.

 • Advarer mot tilbud

  Ikke alle Black Friday-tilbudene denne uka er så gode som de ser ut til å være. Nå advarer Forbrukerrådet folk mot å bli lurt. – Sjekk på nettet for å finne riktig førpris før du slår til, sier Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet.