NRK Meny
Normal

John Fogerty kommer til Langesund til sommeren

LANGESUND (NRK): I dag ble det klart at den kjente artisten John Fogerty skal spille på Wrightegaarden i Langesund i sommer.

John Fogerty

SPILLER I LANGESUND: John Fogerty med band skal holde konsert 1. juli.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

– Det er det største vi noen gang har hatt i hagen her, sier daglig leder av Wrightegaarden, Andreas Kristiansen.

Men det koster å få artisten på plass. Konsertgjengerne må punge ut med 1500 kroner per billett.

John Fogerty er kjent som frontfigur i den amerikanske gruppa Creedence Clearwater Revival på 60- og 70-tallet. Kjente hits er blant annet «Proud Mary», «Bad Moon Rising» og «Have you ever seen the rain».

– Vi har 30-årsjubileum i år, og har lyst til å holde på i 30 år til. Det er derfor vi gjør denne storsatsingen, sier Kristiansen.

John Fogerty spilte i kystbyen også for 11 år siden, den gang på storscenen i Krogshavn i Langesund, der andre stjerner som Bob Dylan, Aha og nå avdøde Leonard Cohen også har spilt.

Programmet til årets konserter inne i hagen på Wrightegaarden er allerede klart.

Flere gjengangere kommer holder fortsatt stand, som Postgirobygget. Ellers skal en rekke artister holde konserter i Langesund i sommer, blant dem er Midnight Choir, Sivert Høyem og Åge Aleksandersen & Sambandet.

I dag ble det også kjent at Bjørn Eidsvåg og Lisa Nilsson skal ha en dobbeltkonsert 23. juli.

 • Vegen gjennom Åmotsdal er open

  Vegtrafikksentralen melder at fylkesveg 503 mellom Straume og Nutheim er open for trafikk igjen. Vegen har vore stengt på grunn av fare for ras.

 • Blir leiar for NAV Midt-Telemark

  Hanne Sommerfelt er tilsett som leiar av nye NAV Midt-Telemark. Ho kjem frå stillinga som leiar av NAV Seljord. NAV Midt-Telemark er planlagt etablert i 2018 og består av nav-kontora i kommunane Bø, Sauherad og Nome. Det nye kontoret blir i Bø.

  Hanne Sommerfelt, NAV Midt-Telemark
  Foto: NAV
 • Disse navnene topper i Telemark

  Jonas og Nora var de to mest populære navnene i 2017 i Telemark. I landet forøvrig er det Sofie og Jakob som troner på toppen av navnestatistikken viser tall fra Statistisk Sentralbyrå.

 • Dømt for vald og bortføring

  Ein mann i 40-åra frå Porsgrunn er i Nedre Telemark tingrett dømt til to år fengsel for vald, bortføring og truslar. Han må òg betale 80.000 kroner i erstatning. Tiltalte skal ha mishandla ein annan mann og låst han inne i eit bustadhus.