NRK Meny
Normal

Hund ble slept etter bil

Hunden skal ha fått omfattende skader.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet rykket ut etter at de fikk melding klokka 17.43 om at en bil slepte en hund etter seg ved Heistad i Porsgrunn kommune. Bilen skal ha stoppet på Rema 1000 ved Heistad før den kjørte mot Brevik.

Politiet fikk melding om hunden av en bilist som så hendelsen. Politiet kom etter hvert i kontakt med bilføreren.

Operasjonsleder Jørn Gustav Larsen hos politiet i Telemark sier bilføreren var svært fortvilet da det ble klart hva som hadde skjedd.

– Hunden har fått omfattende skader, sier Larsen.

Han vet ikke hvor langt hunden ble slept etter bilen. Hunden ble så sendt til veterinær.

Så ikke at hunden hoppet ut

Bilføreren har forklart politiet at hunden har hoppet bak førersetet og kommet seg ut av bilen uten at føreren har fått med seg hva som har skjedd. Hunden ble ikke bundet bak bilen.

Politiet har besluttet ikke å beslaglegge førerkortet, men oppretter sak.

 • Pengar til OL i Telemark

  Formannskapet i Tinn kommune vil gjeva 500.000 kroner til arbeidet med å få OL til Telemark. Det skriv Rjukan Arbeiderblad. Vedtaket i formannskapet var samrøystes, og saka blir avgjort i kommunestyret sitt budsjettmøte i dag.

 • Auke i folketalet

  Med ein auke i folketalet på 3,8 prosent i år er det berre fire kommunar i Noreg som veks meir enn Bø. Det syner tal frå Statistisk sentralbyrå. Tala syner at åtte av atten kommunar i Telemark får ein auke i folketalet i år.

 • 14-.plass til Lid Byggland


  Langrennsløparen Ånund Lid Byggland frå Høydalsmo vart nummer 14 på 15 kilometer klassisk i Skandinavisk Cup. Mikael Gunnulfsen frå Ørn vart nummer seksten. 200 løparar frå heile Skandinavia deltok i rennet.

  Ånund Lid Byggland
  Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Bonus til Hegh Arntzen

  Handballspelaren Emilie Hegh Arntzen får ein bonus på 50.000 kroner etter sølvmedaljen i handball-VM. Hegh Arntzen fekk eit kort innhopp i finalen der Noreg tapte for Frankrike.

  VM i håndball for kvinner. Norge-Ungarn (30-22)
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix