NRK Meny
Normal

Her er det såpeglatt

Det er svært glatt på flere veier i Telemark denne fredagen. Kort tid etter at politiet sendte ut obs-varsel, kom det melding om at en bil hadde kjørt av veien.

Laster kart, vennligst vent...

På fylkesvei 359 fra Ulefoss til Lunde, og videre til Bø, er det vanskelige kjøreforhold fredag ettermiddag.

Utforkjøringen skjedde ved flyplassen i Lunde.

– Føreren er tatt med i ambulanse, og skadeomfang er ukjent, opplyser politiet.

En bilist på stedet forteller til NRK at det er såpeglatt der utforkjøringen skjedde.

– Det virker ikke som om de har strødd her, sier hun.

Politiet oppfordrer bilister som ferdes på fylkesvei 359 mellom Bø og Lunde og mellom Lunde og Ulefoss om å kjøre forsiktig.

– Vi har sendt en melding til veitrafikksentralen, og håper vegvesenet får strødd på stedet så fort som mulig, opplyser politiets operasjonssentral i Telemark til NRK.

Laster Twitter-innhold
  • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

    Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

  • Ulykke på E18

    To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.

  • Strålingen er ikke farlig

    Over 300 telemarkinger har sagt nei til ny strømmåler. Statens strålevern opplyser at strålingen er så svak at det ikke er helsefarlig. Alle teknologiene som brukes i de ulike strømmålerne gir svak stråling, melder RA.