NRK Meny
Normal

Har funnet jenta

Letemannskaper fant den savnede seks år gamle jenta i Skogsåi i Tuddal.

Letemannskaper ser utfor en foss ved Sønnlandsvatnet i Tuddal, Telemark , der to personer er savnet.
Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Tirsdag kl 15.30 fant letemannskapene en omkommet person i elven.

Politiet har nå identifisert den savnede seks år gamle jenta.

Jenta ble funnet to kilometer unna stedet der de falt ut av båten.

Søk etter de to savnede startet søndag ettermiddag, etter at den 39 år gamle mannen og hans seks år gamle datter kantret med en robåt i utløpet av Sønnlandsvannet i Tuddal. De ble ført nedover den flomstore elva Skogsåi.

Les: - Skulle på fisketur

Les: Hunder satt inn i søket

Familiefaren med svensk opprinnelse ble funnet omkommet mandag.

Frivillige mannskaper fra Røde Kors og dykkere fra Kongsberg brannvesen har gjennomført søket under meget krevende forhold.

- Nå gjelder det å ta vare på folkene som har vært med og deltatt i leteaksjonen, sier innsatsleder hos politiet Bård Fjermestad til NRK.

Les: - Rein vannvidd

Les: Mann funnet omkommet

 • Lekeringing svekket beredskapen

  Tre barn i 10-årsalderen lekeringte i kveld så mange ganger etter ambulanse, at operatørene ble forstyrret og beredskapen ble svekket. Politiet har nå snakket med barna og deres foreldre, og ringingen har stoppet. Ifølge politiet er dette et tilbakevendende problem, og politiet minner foreldre om at også mobiler uten simkort kan ringe til nødetatene.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Kollisjon mellom buss og personbil

  En person er kjørt til legevakta for sjekk, etter en trafikkulykke mellom buss og personbil i Skjelsvik-krysset i Porsgrunn i ettermiddag. Politiet mistenker at føreren av personbilen ikke har overholdt vikeplikten i forhold til bussen.

 • En tatt for cannabis-dyrking

  En mann er varetektsfengsla i fire uker sikta for produksjon av cannabis i Vrådal. Det var teknisk og taktisk arbeid, samt tips fra publikum som førte til pågripelsen, sier lensmann i Kviteseid, Bjørn Håvard Olsen. Politiet fant flere hundre cannabisplanter i et industribygg i Vrådal i januar.