NRK Meny

Hagleskot i Porsgrunn

 • Stappa haglepatron i røyr

  Politiet har søndag avhøyrt mannen som var mistenkt for å ha skote med hagle mot døra til ein urmakar i Porsgrunn. Han skal ha stappa ei haglepatron i eit røyr og slått på det slik det smalt. Nattas eksperiment får konsekvensar for mannen.

 • Skaut inn dør med hagle

  Politiet arresterte natt til søndag ein mann i tjueåra for å ha skote mot ei dør til ein urmakar i Porsgrunn. Motivet for å gjere det er uvisst, melder politiet. Ingen skal ha kome til skade under skytinga, som skjedde rundt klokka 04.30.

  Politiet er søndag morgon i gang med å avhøyre mannen.

 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.

 • Trafikkulykke i Skien

  Politiet melder om et trafikkuhell i krysset Hesselberggata/ Lundegata i Skien.

  Laster Twitter-innhold
 • Brevik-deponi på høring

  Forslag til planprogram for et mulig deponi for farlig avfall i Dalen gruve i Brevik, sendes nå ut på høring. Forslaget er utarbeidet av NOAH AS. Svarfrist på høringen er 31. januar neste år.

  Norcem total frå sjøsida
  Foto: Anne Lognvik / NRK