NRK Meny

Frykta for familiens og andres liv

Foreldrene til 29-åringen som er sikta for drapet i Odins gate i Skien advarte sikkerhetsavdelinga ved psykiatrisk mot å slippe sønnen ut, skriver TA. Få dager etter at han blei skrevet ut, blei han sikta for drap. Sykehuset Telemark vil ikke kommentere saken så lenge den granskes av Fylkesmannen.

Politiet i Odins gate Skien
Foto: Sjur Øverås Knudsen / NRK
 • 13 792 uføre i Telemark

  12,7 prosent av befolkningen i Telemark er uføre. Per 31. desember 2017 var det registrert 13 792 mottakere av uføretrygd i Telemark. Det er en økning på 164 personer eller 1,2 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder TA.

 • Dømt for svindel

  En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt ett år og fem måneders ubetinget fengsel og til å betale sine ofre 1 081 441 kroner i erstatning. Mannen ble dømt for svindel, narkotikabruk og mer. Det melder TA. Mannen har anket dommen.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.