NRK Meny

Frp vil ha ny anbudsrunde

Nå er kontrollutvalget i Telemark fylkeskommune samlet for behandle prosessen rundt den nye Skien videregående skole. Kontrollutvalget skal blant annet se på om anbudsreglene er fulgt, om politiske vedtak er fulgt opp og kostnadskontrollen på prosjektet. Gruppeleder for Fremskrittspartiet i fylkestinget, Knut Morten Johansen, sier at partiet allerede har bestemt at de ønsker en helt ny anbudsrunde, selv om det vil bety en uheldig utsettelse.

 • Fraktet med luftambulanse

  Ett barn er fløyet til sykehus etter trafikkulykken i Tuddal. En annen person er kjørt til legevakt med ambulanse. Det var fire personer i bilen og årsaken til ulykken er glatt føre, opplyser politiet.

 • Bil av veien i Tuddal

  Alle nødetater er på vei til Tuddalsvegen etter at en bil med fire personer har kjørt av veien, melder politiet på Twitter.

 • Sverige vil ha vinter-OL

  Sveriges Olympiske Komité stadfestar at dei jobbar med ein søknad om vinter-OL i 2026. I oktober vart det kjent at også Telemark vil bli med i kampen om eit OL. Men innan idretten og politikken meiner fleire at vi bør heie på Sverige denne gongen.

  Telemark 2026
  Foto: Roald Marker / NRK