NRK Meny
Normal

Håpet om bronse ute for Odd

Til tross for at Odd sikret seg ett poeng borte mot Vålerenga i kveld, er det ikke lenger mulig for Odd å ta medalje i år.

Odd-Vålerenga

Det blir ikke medalje på Dag-Eilev Fagermo og Odd i år.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Hjemmelaget Vålerenga var gode før pause på Ullevaal. Det var ikke spilt mer enn 35 sekunder da Melker Hallberg sendte VIF i ledelsen. Det skjedde etter glimrende forarbeid av Deshorn Brown. Jamaicaneren raidet opp på venstrekanten og fant en umarkert Hallberg foran mål. Dermed ble det en tidlig ledelse.

I slaget

Vålerenga har funnet formen den siste tiden, og laget er uten tap på de siste seks seriekamper.

Da det var spilt 24 minutter ble det 2–0. Denne gangen var Hallberg servitør og Brown målscorer da headet ballen enkelt i mål bak Sondre Rossbach i Odd-buret.

Odd-Vålerenga

Odd klarte å score to mål på Vålerengas keeper Sascha Burchert i kveld.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Blir ikke bronse

I 2. omgang endret spillet en god del karakter. 17 minutter ut i omgangen skapte Odd spenning da Fredrik Nordkvelle fikk stå helt alene foran mål. Midtbanemannen headet inn reduseringen etter pasning fra innbytter Rafik Zekhnini.

Odd kom mye mer med i 2. omgang, og da det sto igjen fem minutter kom utligningen. Odd på 4.-plass har ingen sjanse på bronsen siden Strømsgodset vant borte mot Sandefjord. Vålerenga på 7.-plass kan som best bli nummer fem.

4.-plassen i serien gir rett til kvalifisering for Europaligaen neste sesong om Rosenborg slår Sarpsborg i cupfinalen senere denne måneden.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK