NRK Meny
Normal

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet slo alarm etter at en mann i 30-årene fra Skien ble funnet død i et boligkompleks lørdag kveld.

Odins gate og Skien sykehjem

Mannen ble funnet i et boligkompleks i Odins gate i Skien.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK

– Vi ble varslet om saken klokken 21.19. Vi etterforsker saken og jobber med å finne ut hva som har skjedd, sier politiadvokat Guro Siljan i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

Hun ber folk som kan ha sett noe om å ta kontakt med politiet.

Siljan bekrefter overfor NRK at mannen ble funnet i det samme boligkomplekset i Odins gate hvor en mann ble funnet alvorlig skadet fredag kveld.

– Vi ser ikke noen umiddelbar sammenheng mellom disse to hendelsene, men det er en av de tingene politiet undersøker nå, sier Siljan.

Laster Twitter-innhold

 • Kan komme snø i helgen

  Laster Twitter-innhold
 • Kommer ikke til å stanse arbeidet

  Kulturminneavdelinga i Telemark fylkeskommune kommer ikke til å stanse arbeidet med å bygge nye Østre Porsgrunn kirke. Det skriver Eystein M. Andersen i ett svar til Grenland politistasjon som etterforsker anmeldelsen for brudd på kulturminneloven.

 • Ny eiendomssjef i Porsgrunn

  Ole Henrik Lia er ansatt som ny eiendomssjef i Porsgrunn kommune. Lia blir leder for 140 ansatte i bygg og eiendomsdrift, med et netto driftsbudsjett på rundt 125 millioner kroner. Lia vil derfor trekke seg fra politikken, melder PD.

  Ole Henrik Lia
  Foto: Solfrid Leirgul Øverbø / NRK
 • Befolkningsvekst på 427 i Telemark

  Telemark vil ha en befolkningsvekst på 427 personer i 2017. Det viser beregninger fra Statitistisk Sentralbyrå. Notodden har størst nedgang på 63 personer. Skien har høyest vekst med 278 personer, og Bø med 236 personer.