Direkte fra Vegtrafikksentralen i Porsgrunn

650 kameraer følger trafikken i snøkaoset på Sør- og Østlandet. – Alle brøytemannskaper er ute, opplyser trafikkoperatøren.

Direkte fra Vegtrafikksentralen i Porsgrunn

En tankbil kjørte av veien på riksvei 36 ved Helgen kirke i Nome torsdag morgen.

Klokka 11.50: Et tre sperrer veien på fylkesvei 38 rett øst for Bostrak i Drangedal. Mannskaper er på vei, opplyser Vegtrafikksentralen.

Klokka 11.30: Riksvei 9 mellom Hovden og Haukeli er nå åpen for normal trafikk igjen etter å ha vært kolonnekjørt.

Klokka 11.25: Fylkesvei 37 ved Miland i Tinn er stengt fordi et vogntog sperrer veien. Politi og bergingsbil er på stedet.

Klokka 11.00: Skotfossveien i Skien er fortsatt stengt. Bilbergere jobber med å fjerne bussen.

Klokka 10.45: Det er fortsatt stengt på E1343 over Haukelifjell på grunn av uværet. Det er kolonnekjøring på riksvei 9 over Hovden. Det er snøføre over hele Telemark.

Klokka 10.15: Flere vogntog står fortsatt fast på E18 ved Telemarksporten mot Larvik. Det er mulig å passere på stedet.

Klokka 10.10: Vegvesenet oppfordrer folk til å ta det rolig på veiene i dag. – Det er svært vanskelige kjøreforhold på grunn av store snømengder. Alt av brøytemannskaper er ute, sier trafikkoperatør Ole Christian Lerstang ved Vegtrafikksentralen region sør.

Klokka 10.05: På E18 ved krysset mot riksvei 36 ved Brattås i Porsgrunn er et vogntog berget etter å ha stått fast.

Klokka 09.50: På E18 i nordgående retning mot Larvik i Lillegårdsbakken fra Moheim og opp til Lanner sperrer flere vogntog veien i flere felt. Bilbergere er på vei.

Klokka 09.45: Fergene Horten-Moss er innstilt på grunn av uværet.

Klokka 09.39: En buss har sklidd av veien på Skotfossveien i Skien. To andre busser står også fast i området. Veien er foreløpig stengt, men bilberging er på vei.