NRK Meny
Normal

Røykdykkere inn i brennende brakker

Brannvesenet sendte inn røykdykkere for å sjekke fire brakker som brant i Bø i natt, men ingen personer var hjemme.

Laster kart, vennligst vent...

Det er store skader på to av brakkene etter en brann i Bø, men ingen personer har kommet til skade.

Det er kommunen som eier brakkene og de blir leid ut til folk som bor i dem, opplyser politiet.

Omfattende skader

Politiet fikk melding om brannen like før klokka 0300 i natt og alle nødetatene rykket ut til brannen.

Politiet var først usikker på om noen var hjemme og røykdykkere gikk inn i brakkene, men det viste seg at ingen av beboerne var hjemme da brannen startet.

– Vi hadde en patrulje ganske nær brannen, så politiet kom raskt til brannstedet i Seljordvegen. Det brant i to av de fire brakkene, sier operasjonsleder Arne Gunnar Tollehaugen i Telemark politidistrikt.

Han opplyser i morgentimene tirsdag at politiet ikke kan si noe om årsaken til brannen, men at skadene er omfattende.

– De to brakkene er totalskadet, men ingen har foreløpig sett noe og det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen. Nå blir det vanlige tekniske undersøkelser av brannstedet senere i dag, sier Tollehaugen.

  • Scoret 32 mål - linkes til Odd

    Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.

  • Odd 2 tapte stort

    Det ble tennissifre i årets siste kamp i 2. divisjon for Odd 2, da de tapte 6–1 mot Fram Larvik. Dermed endte Odd 2 med 26 poeng i årets 2. divisjon, noe som var nok til å holde seg i divisjonen.